torsdag 31 juli 2008

. wild horses.

Imorse kom mamma inspringandes in i mitt rum och sa att hon var tvungen att jobba, klockan var halv åtta. jag baah : aaa, joo.. eftersom jag var tvungen att följa med in för att jag började halv tio. mamma sa då till sin chef att jag också fanns med i bilden, och att jag var tvungen att vänta i två timmar. Då frågade chefen om min timlön, mamma sa den och vips hade jag fått två timmars lön för att jag var tvungen att vänta? NAJS!

jobbet idag var segt, riktigt jävla segt. Dock kul att jag och Aurelie för en gångs skull får jobbar tillsammans. jag har sex arbetsdagar kvar den här sommaren. fast palla räkna ner dom dagarna.. räknar hellre ner till TURK!

nu är det nio dagar kvar, och jag är sjukt taggad. jag vill inget hellre än att det ska vara lördagen den nionde augusti. nu kan vi liksom räkna ner med våra fingrar. Snart ligger vi på playan och steker för fullt!

9 dagar kvar...

tisdag 29 juli 2008

Breaklessly abandoning my self before you

Igår var jag, erik och Aurelie på gröna lund, vilket var trevligt. Dock så kom vi alla tre fram till att det inte alls är lika roligt som när man var liten...

måste bara säga att min syster är bäst <3

och jag saknar dig så jag håller på och dör.
allt de vi hade, jag vill vara med dig.
förstår egentligen inte varför jag vill det, men våra bästa stunder var verkligen de bästa <3
jag älskar dig <3