fredag 7 augusti 2009

onsdag: jobbade till fyra, därefter handlade jag, verro, anna pärsdotter, hilda och fabiola mat som vi skulle äta samtidigt som vi tvingade chrille att dra med oss till katrinehom. Vi åkte hem och lagade maten och förade! alla drog till katrineholm medans jag drog hemt till chrille där familjen satt och åt mat. vi satt där och pratade om allt möjligt, länge! sen vid tio så drgo vi till emma och åkte till katrineholm. jag var glad i hatten redan när vi kom fram så att vi gick till öltältet där vi var i kanske en halvtimme högst! alla åkte hem till flen i mårten lilla bil utom jag emma åsa och malin. vi skulle dra till Harrys, då jag råkar ut för världens panikångest och världens snefylla. vi drog därifrån och gick till lilla krog där vi egentligen bara gick in och kissade. där kom det 2 killar fram till mig och frågade om jag inte skulle vilja vara med två bögar.. jag sa nej! vi drog och köpte kebabpizzor och kebabtallrik som vi skulle käka. jag käkade lite, sen somnade jag med kebabtallriken på magen, somnade...
vaknade sen av att emma och malin hjälpte mig till sängen :)

Torsdag: vaknade, trött och bakis. vi låg och pratade i några timmar så himla mysigt. sen åkte vi hem till flen då anitha och amanda väntade på mig! vi åkte och fikade på orlog, sen hyrde vi film. Wild child och i taket lyser stjärnorna. vi kollade på endast wild child. för att sen åkte vi och badade :) sen pratade jag med emma och vi bestämde för att åka in till nyköping då det var typ en festival(?) vi åkte till hamnen, åt glass, gungade och jag ramlade av så jävla rejält vilken tur att jag landade som jag gjorde verkligen eftersom det kunde gått så jävla dåligt. vi åkte vidare till stan där vi åkte två karuseller! åh så himla roligt. marcus hämtade mig i vadsbro och körde mig mig! :)

Fredag : idag åkte vi runt tio in till nyköping för att gå runt och bara strosa, var en jätte mysig dag. och malin och hennes pojkvän kom med tåget i flen vid halv fem idag. det är mysigt. nu kollar jag och amanda på i taket lyser stjärnorna som jag kollade på inatt också, men inatt somnade jag ju faktiskt! :)

söndag 2 augusti 2009

Nu är det helg svälj!

dumtdumtdumt, eller? som vi sa det skulle ju ändå ha hänt någongång! åh det är så mycket jag vill skriva här, men får ju höra att folk läser bloggen vilket jag självklart tycker är massa skoj, men jag behöver ju inte riktigt berätta om allt som faller mig in.

igår var det fest hos Albin där massor av sköna estetare var! kvällen innehöll serious talks, spyor, däckade människor(typ hälften men faktiskt inte jag! yeey) bubbelpoolsbad, vattensäng, sova utan täcke, städa, makaroner och köttbullar/hamburgare, vanlijglass.

idag(läs:igår) jobbade jag 16-21.15 sen drog jag vidare hem till cali, sen va vi i kyrkan och myste med sång och orgelspel. Sen hoppade jag utanför Jonna där det skulle nalkas fest, men det var nog den mest livlösa festen jag har varit på. Lyckad jag är att jag har mina vänner som kan styra dom coolaste festerna någonsin. Att min umgängeskrets är roligt och spännande! Alla satt där typ och hoppades på att någon från himmelen skulle komma med sprit och cigg. patetiska, inte alls som på de festerna jag är på, alla har så det räcker och blir över verkligen!

nu har jag inte ätit matmat på nästan 15 timmar, börjar bli lite smått hungrig

vill bara ge en hyllning till en av mina bästa vänner Cali för att hon är världens bästa pianist, verkligen!