fredag 17 juni 2011

åh jag vill inte ha sommarlov! är inte världens bästa tecken på att man älskar det man gör i skolan? jag va där idag och hämtade mina grejer som mikrofon, noter och shit. Det va sista sökningsdagen idag så det va yyyytterst lite folk där, som sökte år 1 och deltid! Heja!
Jag slutade för en vecka sen, men jag vill bara börja nu på en gång! Tror dock att det är bra med ett lov, och jag har ju jobb så jag kommer ju va där ganska mycket. Förutom nästa vecka då jag har semester. Min enda semestervecka, men det känns som om jag lika gärna skulle kunna jobba då men det är nog lika bra att ha EN vecka ledigt.
Har sjukt ont i båtbenet(?) idag, jag stukade typ tummen för en tid sedan och har inte ansträngt tummen sen dess, har alltså inte jobbat. Och igår när jag satt i kassan kände jag hur det började bli svullet och nu gör det ont.
Nu ska jag snart iväg på jobb igen!
puss

YRKES

Det finns så mycket jag är lycklig över just nu! Jag har kommit in på yrkes, viker är år två på skolan. Jag ska få höra det jag älskar ännu ett år, med folk jag älskar som om dom vore min egna familj! YRKES!!!!!!