fredag 19 november 2010

because the sky is blue

Jag orkar bara inte faktiskt.

torsdag 18 november 2010

buhu

allt har varit skit den här veckan i stort sett, jag känner bara att jag inte orkar. jag har ingen motivation till något. det är jobbigt nu. Det enda roliga den här veckan var giget på Engelen som va så jävla awesome!
Jag ska tag i lite saker nu på en gång faktiskt! jag behöver bena ut vissa saker. både där det gäller skolan och annat. Jag går runt och tänker på så jävla dåliga saker, så blir jag ledsen och besviken. För jag är besviken, det är jag. Måste dock glömma det för tycker ju om. I såna hära stunder så är Melissa Horn en klippa!
Nu börjar julkonserten börja planeras och det ska bli super kul :)

nu ska jag kamma ut mina tankar och mitt plugg.

söndag 14 november 2010

ica och livet

nu har jag jobbat första gången på ett annat ica, och det har gått fantastiskt bra och smidigt. Jag har inte haft ner något i golvet eller skämt ut mig på något sätt. Gjort det jag ska och lite därtill för igår kväll fanns det ju inte alltför mycket att ta tag i, men tur att sara hade så bra idéer :D

Igår förmiddag va det dock jävligt tråkigt, jag va jävligt ledsen och jag och johan hade väll vårt egentligen första "bråk". kan väll inte säga bråk heller. Jag va ledsen men tror vi har löst lite grejer nu. Fast vi måste fortfarande lösa allt så man inte går runt och grubblar liksom.

Han är världens finaste ju <3