lördag 11 juli 2009

spontankvällar!

Igår åkte jag över till Cali för en mys-filmkväll, vi kollade på Across the universe, som förövrigt sög. den var verkligen super dåligt och om estetarna ska göra den, så hoppas jag för deras skull att bettan har många bra och kreativa ideér! musiken var ju inte så jävla bra heller, men det blir nog bra! lycka till säger jag bara.

cali och jag drog till kyrkan där vi sjöng och spelade massor! Efter ett tag så kom Maddis och Emelie förbi då emelie berättade att hon hade en låda vin i bilen, så vi drog till puben. Vi drack vin, körde ölspelet, och shotta och sjöng karaoke. För min del blev det lite mycket av det goda. kvällen slutade med att jag spydde som en jävla gris, och att marcus kom och hämtade mig snälla som han är. Och jag kan inte ens beskriva i ord hur skönt det var att komma hem och sova i min egen säng.
idag har jag verkligen mått så som jag förtjänar! jag har velat kräkas hela dagen och har ätit en kasslerbit och två kokkorvar på hela dagen, jaa, dom som känner mig kan ju snabbt fatta att det är LITE för vem som helst egentligen.

så fort jag tänker på kokos så vill jag bara kräkas jätte mycket! usch fyfan.

imorogn är det kryssning som gäller och det ska bli så jävla roligt så det finns inte. fast som sagt så fort jag tänker på alkohol just nu så mår jag illa. men det ska blir as kul och jätte mysigt. På buffén ska jag äta jätte mycket! :D

see you!

spontankvällar!

Igår åkte jag över till Cali för en mys-filmkväll, vi kollade på Across the universe, som förövrigt sög.

torsdag 9 juli 2009

Gitarrspel, och bilåk!

Idag så vaknade jag tolv, TOLV!(?) helt sick, marcus hörde av sig och frågade om vi skulle åka in till nyköping vilket vi gjorde.
Jag hann knappt vakna innan han stog utanför mitt hus då vi åkte till nyköping för att sedan dra till Musikbörsen för att köpa en gitarr! JAG KÖPTE EN GITARR! köpte ett gitarrCase, stämapparat, en dvd som ska lära mig spela :) så nu har jag en gitarr, en fender gitarr AS COOLT!
jag ska gå runt med min coola gitarr med det coola caset och min coola stämapparat, jag ska va så jävla cool alltså :)
efter vi hade handlat så skulle vi åka hem, men vi åkte fel så vi åkte mot bettna och sen runt och grejer så vi var på många ställen idag alltså!
sen åkte vi först hem till honom och sen hem till mig för att hämta badkläder och sen åkte vi ner och badade, eller ja, han doppade knappt fötterna jag simmade faktiskt runt lite men jävligt kallt var det! så vi åkte hem och åt sen har jag suttit och plinkat på gitarren ett bra jävla tag alltså!

två dagar kvar!

byebye!

onsdag 8 juli 2009

åka runt i flen och nattbad!

den här kvällen skrev marcus b äntligen tillbaka, har saknat människan mitt bollplank på morgonen när man åker buss till skolan. trodde att han hade gått och dött eller något. Meeeeen så va ju inte fallet, han va lite låg för körkortet men nu är det i hans hand, så han kom ju gärna och hämtade mig så åkte vi in till flen där vi tankade, åkte hem till chrille som förövrigt bajsade vilket tar en jävla tid. sen stog vi där i säkert en halvtimme och tog kort på när man blåser så där och tar kort SÅ JÄVLA ROLIGT! :D sen åkte vi vidare jag och marcus och bara åkte :) och sen åkte vi hem så vi beslutade att vi skulle stanna och bada vid badet vid oss. och det gjorde vi, dock så hade vi inga badkläder. så vi fick ju nästan bada näck! lite tråkigt att jag inte kunde flyta som jag brukar göra, eftersom boobisarna då skulle ploppa upp. men marcus va jävla chicken och gick upp för att det var varmare uppe(?)lite jobbigt att åka hem i blöta kläder dock men det tog ju högst två minuter att komma hem så det gjorde ju inte så mycket

puss på den här kvällen.
älskar spontana kvällar!
yeeeey

XOXO

måndag 6 juli 2009

okej, förlåt för igår.
ibland är man lite depp bara that´s life!

tack ni som

även från mig kan man behöva semester.

alla gör mig besviken, är jag så jävla hemsk?

min pappa sa idag att jag aldrig fattar någonting, att jag borde kallas för nollan. Hur kan man inte känna sig värdelös då?

skulle någon ens märka om jag försvann några dagar? det tror jag inte. mina päron kanske, men inte för att pappa nog skulle bry sig. mamma vet jag tar åt sig jävligt mycket av mina och pappas gräl. Och det är jag ledsen för, men jag vet också att ibland blir även hon största bitterfittan någonsin.

mina vänner vet jag inte just nu vart jag har dom.

ingen är här, ingen hör av sig. jag klandrar ingen, klart man behöver semester även från mig. jag känner mig så jävla ensam bara. vilken tur bara att jag nuårs kan hantera när jag mår såhär och inte gör något dumt.
och det är sånahär dagar som jag alltid ringer robin. eftersom jag anser att han är nog fortfarande den personen som jag berättar allt för, och jag vet att det är likdant tillbaka. Dock så hatar jag den människan mer än livet egentligen och jag vet att det är han som har börja fått mig må såhär från första början. Han är den enda människan som känner mig så djupt som han gör.
Fan va jag kommer få förklara mig över det här. vi är som vi säger, osynliga vänner. fast vi vet båda två att vi aldrig kommer att vara vänner, vi kommer aldrig vara något annat är maktgalna människor. vi vet att om vi går in i cirkeln så tar det en evighet att komma ut, om ens någon gång. vi vet också att vi inte kan träffas, för då händer något som bildar större känslor. Jag hatar att jag älskar dig och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig, håkan hellström har helt rätt. Vilken man han är den där Håkan! vi undviker att träffas, vi pratar mer sällan än ofta. vi kommer alltid ha något gömt längst bak i hjärtat! men bättre att låta det va där än att komma in i cirkeln och aldrig komma ut iallafall.


finns det någon som egentligen ens vill vara med mig? är det ens någon som får ut något av våra samtal? är det någon som ens tycker att jag är någon vän att ha? är jag ens en vän? kan man ens använda de tre bokstäverna om mig, vän? vad betyder jag för folk, om jag ens betyder något? eller är jag bara en sån där som folk är med för att vara snälla? kan något mitt mobilnummer utantill? bryr någon sig om mig? känns det bra att sätta mig i andra hand? är jag värdelös, och inte fattar någonting?
jag hatar allt och alla just nu, någon kanske har missat det? nej juste, ingen läser ju min blogg...