lördag 25 april 2009

- hemma

nu är jag hemma efter att i torsdags spenderade kvällen och natten med J. Men först åt jag middag och pratade om livet med Veronica. Vi gick hem till J. för att prata medans han ändå var och jobbade, det var mys. Sen kom han hem och vi spelade tv spel och kollade på film typ :)
Sen vaknade jag av att chrille ringde och sa att han var utanför när som helst, det var bara att springa upp, sätta på sig kläderna och borsta tänderna och dra. jobbigt att J. fick ligga kvar och inte jag buhu, menmen.
men frågan är verkligen, varför stannade jag inte kvar!??!?! eftersom hälften av min fitt klass inte ens var där. mycket besviken är jag från i fredags!
fredags kvällen spenderade jag på jobbet, fram till 21.15 och sedan for jag iväg hem till Veronica med henne och Aurélie för att ha myskväll. Jag sov nog från elva-tolv nångång sen lite till och från, märkte inte ens när Aurelie åkte hem... GAAH det är läskigt!
och idag jobbade jag 10-19, kan va varit den segaste dagen att jobba.
sjukt irriterad blev jag också..
men känns som jag inte ska ta det här.

aja, balklänningen har kommit den är najs :D

Puss&kram!

- hemma.

I torsdags så träffade jag veronica för att prata om allt och inget. Så först åt vi sen gick vi hem till J. eftersom jag ändå skulle dit när han slutade jobba halv sju och klockan var runt fyra.

vi försökte kolla på film, men har man hundraelva dosor och två IQ-fiskmåsar så kan man fort räkna ut att vi inte fick igång någon film. Istället satt vi länge och pratade om allt igen :)

klockan började närma sig halv sju så vi gick till ica för att möta upp J. och sen lämna bort Veronica.

torsdag 23 april 2009

-

Other Lives - Black tables

Taylor Swift : White Horse

tisdag 21 april 2009

- if i lay here.

såg nyss ett avsnitt av Greys Anatomy på femman, det var asvnitt 27 säsong 2.

det bästa avsnittet och det mest hemska. Denny dör från Izzy och så spelas snow patrols låt som jag nu inte kommer ihåg namnet på. Gud va man gråter!

pussis

söndag 19 april 2009

- kärlek.

jag är rädd för förhållanden. jag har alltid gått runt och trott att det är det som jag vill ha.

och det är det säkert, förutom och jag börjar tänka på allt som jag alltid har fått höra av mitt kära (läs: hemska) ex.

hur jag ser ut, varför gör jag si, varför gör jag så. jag är nog rädd att nästa förhållande kommer bli så.. men om det nu blir så som jag vill så kommer det inte bli så, eftersom den här killen är världens snällaste.

lite läskigt när jag har varit så säker på att jag är en förhållande-tjej, men nu visar mig vara singel-tjej.

Egentligen långt inuti hjärtat så vill jag nog bara ha bekräftelse från någon, och då är väll denna kille perfekt(?) eller?

åh va jobbigt det är dååårå.

- you raise me up.

kollar på idol gives back,
josh groban sjöng you raise me up med african childrens choir.
det var så himla fint, så fint att jag satt helt ensam störtbölande och hade en rysning som gick rakt igenom kroppen.

Det har varit så många fina och bra låtar så man verkligen känner att man vill hjälpa alla fattiga och aids drabbade områderna.