torsdag 2 april 2009

- träna.

jag har precis bestämt mig för att träna imorgon bitti.. jag åker in till flen 6,15 för att sedan börja träningen en halvtimme senare.
lika bra att jag kör annars kommer jag ändå aldrig komma igång.
kanske ska sätta igång och packa inför träningen imorgon!?

har sovit sen jag kom hem alltså sen runt halv sex till halv nio.
nu sitter jag här och är världens deppigaste människa.
jag hoppas att det inte är många där imorgonbitti. jag ska gå jätte länge.. och göra magövningar och simma.

jag får inte bli intresserad av dig.

jag saknar min bästa vän så fruktansvärt mycket.
har en inspelning på min mobil där hon sjunger, och låten som hon sjunger är så himla vacker. jag är så glad att vi förhoppningsvis ska träffas på lördag när det är utgång som gäller på schemat!

onsdag 1 april 2009

- 6 ´ dagar kvar.

jaa, egentligen kan man ju säga att jag ska utomlands. för jag ska ju faktiskt till Estland, Tallin. och jag har egentligen fullt upp nu fram till resan. Vi är en stort gäng från sörmland som har tagit oss i kragen för att åka. jag har aldrig hört om att man måste ha pass med sig, men jag tar med mig det för säkerhetens skull.
jag ska börja små packa idag, eller alltså plocka ihop lite grejen som skor och sådant.
det finns en person som ska med.. både jessica och jag känner lite GAH, håll avstånd.
där blir det att vara snyggare än någonsin för att retas.. fast inte retas för att man vill ha killen utan för att göra honom så jävla ledsen. är man fulast i världen så är de inte mer än rätt.
det ska bli super kul!..
och bokstavligen SUPER kul :)

söndag 29 mars 2009

bra eller dålig pojkvän?

att ha en pojkvän som robin skulle jag aldrig vilja ha igen.av flera skäl, att man blir dumpad ena kvällen och går och knullar nån annan dagen efter kanske inte är det som gäller när det handlar om pojkväns material.jag är dock glad att jag inte ens skulle vilja ha honom längre..men stackars hans brud i katrineholm säger jag bara.jag bryr mig inte om vad som händer mellan dom, och varför jag skriver detta är för att det är min blogg och jag skriver faktiskt det jag vill.Om hon bara visste vad han sa i telefonen när han ringde mig, och vad han sen gjorde det är sådär alltså när man ska vara en pojkvän. iochförsig så gjorde hon slut, men om man har ett förhållande går man inte till någon annan dagen efter när man avslutat något.men fine, som sagt, jag gör vad jag vill :)wiho.och jag vill inte igen..aldrig. den andra anledningen vet ju dom flesta..man vill ju inte ha en pojkvän som är så sjukligt svartsjuk så att man inte ens får ha tjejkompisar. någon som missahandlar är inte okej..
stackars tjejen alltså.