lördag 19 mars 2011

åh

jag känner mig trött, hängig och ledsen!
jag vill bara gå och sova, och jag ska fanemig ta och göra det nu!
buhu på allt och inget verkligen!
allt är fint, men jag är bara så trött! hoppas jag inte börjar bli sjuk, för det har jag inte tid med!
tjingeling!

fredag 18 mars 2011

förvirrad.tjej.90!

livet är fint, mestadels iallafall.
idag luktar jag gott! har en killdeo och en killtröja som luktar gott! mums! jag ska nog köpa en killdeo och bara sitta och lukta på när jag känner för't!
va på bio igår, dålig film! men det var inte dåligt inne i salongen det va fint.
kvällen ska spenderas med att städa, kolla på datorn/tvn, och lukta på mig själv! gott!
puss

torsdag 17 mars 2011

dagens hyllade!

finaste emil! <3

tisdag 15 mars 2011

"du är allt utom alldaglig"

dagen va kort och intensiv. vi hade stageing då vi hade lite impovisations övning då vi var instängda i en hiss och jag fick en lapp där det stod att jag skulle vara klaustrofobisk och skulle ha bacillskräck. det var kul! sne dansade vi och hade det roligt :)
sen efter det repade vi på vokalensemble med a klassen infor konserten som vi har imorgon! kommer blir awesome!
sen fikade jag och elin och drog sedan in till stan för lite shopping och korv :D. skönt att bara prata av sig och göra av med alldeles för mycket pengar :)
puss på denna dagen :)

måndag 14 mars 2011

draaama

vilken jävla helg, helt seriöst!
i fredags så jobbade jag 17-21.15, tur som jag hade så jobbade isabell också :) hon är en riktigt rolig prick i den dystra tillvaron! puss på henne säger jag bara. Helt plötligt där på ica så kom ett filmteam som gör en dokumentär om isabell HAHA jag dör.
efter jobbet drog jag mot bredäng, och hem till emmi. kom dit och va as taggad och glad en liten stund iallafall. fick veta äckliga och sorgsna saker, så det slutade med att jag låg och grät i elins famn och inte kunde andas. andreas skrev ett dumt sms om man tar det bokstavligen som denne person som fick smset gjorde. han menade dock inte så bokstavligen. detta har nu resulterat i ett KAOS! vi drog från emmi och precis utanför så halkar jag på en is, som det fanns grus på så jag skrapade upp knääät! great! åkte till slussen, kissade mitt på slussen bakom en presäning(?) och drog sen till anchor där dom spelade fear of the dark och jag blev helt craaazy! fick ett ragg, han va helt okej inne på anchor, sen va jag tvungen att dra han följde efter och i ljuset så va han ful! jag fick iväg honom, yeah!
lördagen spenderades hemma hos Malin och hjälpte till med Milo. Sen kom Andreas hem till mig och vi spelade musik och kollade på melodifestivalen och myste. Hann även ramla i min trappa hemma så att jag är megasvullen på högra höften och högra skinkan! alltså vilken jävla smärtsam helg.. kunde varken gråta eller skratta så det blev något däremellan HAHA! epic fail! <---ofta jag skriver så..
Sen skedade jag med honom, världens finaste kille. Tur att man har honom!

Idag, söndag, vaknade jag och gjorde kaffe och scones till andres :) hihi vilken hemmafru!  åkte sen och hämtade upp Milo och passade honom medans malin spelade sin första basketmatch på ett tag. så mysigt så. Drog vidare till gubbängen på stämrep hos madde, vilket kanske inte va så givande men vi hade mysigt verkligen. vi åt lite middag och kollade på solsidan :)

puss <3

söndag 13 mars 2011

Fuck you

See, I dont know why I liked you so much
I gave you all, of my trust
I told you, I loved you, now thats all down the drain
You put me through pain, I wanna let u know how I feel

Fuck what I said it dont mean shit now
Fuck the presents might as well throw em out
Fuck all those kisses, they didn't mean jack
Fuck you, you hoe, I dont want you back