måndag 12 april 2010

hang in there baby!

skällde nyss ut pappa och sa hur dum i huvudet han är som inte bryr sig. jag sa (skrek) hur respektlös han och fittan är. Hon har lagt upp en bild på sig själv och molly, min hund, utanför vårat gamla garage.
jag anser att det är respektlöst eftersom jag hatar situationen.


och jag känner att jag vill inte träffa dig, jag vill inte prata med dig, jag vill inte se dig. jag vill inte gå i skolan, jag vill inte jobba, dra åt helvete allihopa.

ilska.

Jag saknar att sjunga. Nu har jag inte sjungit på länge, på riktigt liksom. Behöver det för att få utlopp för mina känslor. Igår snackade jag med coffe i telefonen och så förklarade hur saker och ting låg till, och jag blev så arg att jag började pratade jättefort och högre och högre. tillslut la jag på för att jag bröt ihop. shit har aldrig varit så arg, eller det har jag nog, men shit. som att ett glas fylldes med vatten fylldes min ilska så att det bara rann över. jag vill till skolan och sjunga träffa tjejerna, men jag vill bara vara hemma i några dagar, ensam. utan någon.

söndag 11 april 2010

"my friend, you look troubled"

jag orkar inte. alldeles för mycket jävla skit. resten av kvällen ska jag kolla på sex and the city och lyssna på deppig musik.
tack cali för att du bara är så fin <3

förbannad.

Såhär irriterad va jag inte ens på Veronica. Är du blåst eller spelar du bara? seriöst, du betyder jävligt mycket för mig men shit, vafan håller du på med? pinsamt ju förfan.
jobbigt dock att vi går i samma klass och att jag måste se dig tre dagar nästa vecka. det gör mig irriterad också.. jag behöver vara ifrån dig, ett tag om det ska bli som förut. eller att du kommer underfund med hur du beter dig förfan. jag är riktigt förbannad.