fredag 31 oktober 2008

en helt vanlig fredagskväll, eller?

för första gången i hela mitt liv ska jag sova helt ensam i mitt väldigt läskiga hus. Okej om jag bodde i stan vilket jag nu inte gör utan jag bor ute i skogen dock med en granne precis nedaför backen faktiskt. Men bara tänk om någon helt plötsligt knackar på dörren, jag skulle bli super rädd.
jag är ganska sorglig, jag vet.
Allt roligt händer även ikväll som fester typ överallt, amazon dit nästan alla ska. men jag jobbar ju imorgon, vilket egentligen inte är något hinder och så är jag hundvakt, eftersom mamma och pappa är nere i ödeshög. grymt ledsamt.

nått mer som gör att jag är sorglig är att jag grät när kevin i idol sjöng på svenska, I KNOW!. men jag grät för det var så fint att han sjöng på svenska fast han knappt kan, fast han ändå kan så mycket :) han är grym, han slår verkligen ut alla andra med sin charm och utstrålning, (kanske sammar sak?), och framförallt med sin röst :)
grät också när Alice sjöng min kärlek i en ballad-version till sin farmor som nyligen hade dött. :(


trevlig afton mitt folk.

en helt vanlig fredagskväll, eller?

för första gången i mitt liv så ska jag sova helt ensam i mitt väldigt läskliga hus. Alltså det skulle vara en stor skillnad om jag bodde i stan, men nu är ju fallet inte så utan jag bor i skogen och jag har ju i och för sig en, kom ihåg, en granne som bor precis nedanför backen där jag bor. Ändå så är jag skit rädd, tänk om det helt plötsligt skulle knacka på dörren, jag skulle seriöst skita på mig.