fredag 14 november 2008

fredagskväll.

nu sitter jag som vanligt bänkad framför idol, kevin och alice i final I hope. Grymmast när det gällde duetter så var det JohanP och RobinE, bäst. Anna blir faktiskt inte bättre och bättre, det trodde man ju ibörjan, eller mer att hon var färdiglärd fast tänk va fel man kan ha. Hon har nån sångteknik som är lite konstig. Det spänns i min hans när hon börjar sjunga, eftersom det låter som om hon spänner att som har med rösten att göra. men vad vet jag?


imorgon blir det sång work shop, ska bli super kul. egentligen blev jag hotat om jag inte skulle komma dit ska jag.
Sen efter åker jag hem till Cali´s tomma hus för att börja elda i tunnan som vi senare ska bada i :) egentligen är det mcyket dumt av mig att ens tänka på att hoppa i eftersom jag har en eländig hosta som vägrar att försvinna.

haha på fredag hela veckan så sa markoolio
- hör ni nått där bak?
-ja
-HÖR NI NÅTT DÄR BAK!?
- JA
-det var ett jävla konstigt ställe att höra på.

hahaha roligt roligt. :)

nu ska jag upp på loftet för att skriva lite musik yesyes..

Madeleine.

fredagskväll.

nu sitter jag som vanligt bänkad framför idol, kevin och alice i final I hope. Men grymmast på duetter än så länge är johan P och Robin E. har dock inte sett anna och kevin än, men

Fredag.

Nu sitter jag i skolan, egentligen helt onödigt eftersom jag inte börjar förens 10.45. Känns ju kul. Men sitter och lyssnar på musik, såna där ballader :) men piano intron haha :P
Somnade för övrigt på bussen vilket var otroligt skönt, till thomas andersson Wij. mys.
Blir väll antagligen att repa till julkonserten, vilket vi treor missade i tisdags, och då var min låt, så nu försvann en lektion tror inte direkt att dom satte sig och repade direkt.
Visst jaa, jag har ju spellektion klockan tio. greeeeejt jue :)

nu kom det folk, bye

torsdag 13 november 2008

Seg dag.

Gårdagen spenderades hemma hos veronica som fyllde år, 18 för att vara exakt. Vi var rejält hungriga och när vi tillslut skulle äta så fick vi Oxfilé och potatis gratäng, lovely. Sen spelade vi risk som för övrigt var superkul :)
Jag, verro och coffe skulle ju sedan sova ihop i verros 120 säng, det var....trångt. Mitt i natten nångång så gick jag upp till vardagsrummet för att få plats nånstans där låg verros mamma som precis skulle gå och lägga sig så jag la mig med med tyke, som inte kunde flytta en milimeter haha.
Sen imorse vaknade jag runt nio, och vi hann i stort sett bara borsta tänderna och sen dra till bussen :P
Sen hade jag min första lektion, arr och komp. Känner verkligen att jag börjar bli bättre på att plugga arr och komp och musikteoriB.
Sen på håltimmen höll jag på med projektarbetet på sibelius så skriker några jävla i andra änden av estet, blir så jävla förbannad, jag gör iallafall nått inom musik. Ni sitter bara på era jävla rövar och tror att ni kommer bli nånting ändå. Men är man dum i huvudet så..
Rasmus va söt idag eller först blev jag irriterad därför så skällde jag typ ut honom dock inte igenom att skrika mer som att sätta på plats :) Sen på eftermiddagen kom han och kramade mig, och var supersöt.

Madeleine