onsdag 17 februari 2010

fan va trött jag blir.
vad jag än jag så jag gör fel.
Bara för att jag fick en jävla blockering när vi skulle improvisera på scenisk träning så förstör jag för hela klassen och sen påstå det att folk bara vill hjälpa mig, efter att dom har sagt att jag bara tar tid eftersom jag itne gör nått. Vafan vissa har lätt för det precis om jag har lättare för andra saker.
Jag blev faktiskt väldigt besviken idag.
Jag känner mig dålig, värdelös.
och att jag beter mig nonchalant(?)? Hallå? Folk kan ockå ha dåliga dagar, och bara för att jag inte gjorde en jävla improvisations övning så är jag inte nonchalant?
Jag har jätte svårt för att bara släppa sådär. SHIT va irriterad jag är.
Men då kan jag nu då skälla ut nån av er på nån annan lektion där jag faktiskt kan bättre än er, jag förstår inte problemet.
Men visst, det är tydligen inte för min skull som jag går i skolan?

måndag 15 februari 2010

-alla hjärtans dag.

startade alla hjärtans dag med bakfylla och ångest. Maddis och jag gick upp och köpte fetto-frulle. nybakta frallor med skagen och ishavsröra :) mums. Köppte även ProVivas frukdryck med smak av hallon och granatäpple :)
Gick upp en pyttestund till Coffe, fint han hade det :)Sen kom erik förbi med en choklad vi kollade lite på nån film.
Maddis och jag började fixa iordning oss för vår middag i Mellösa.
Åsa kom och hämtade oss utanför min port, helt underbart. Vi kom dit och Lina stog och stressade. Hon bjöd på Någon slags kycklinggryta och klyftisar och broccoli. Var helt fantastiskt. och till efterätt så fick vi kladdkaka m. grädde och hallon. vi hade jätte trevligt och vid halv åtta skulle bussen tillbaka till flen gå. Och jag hann inte mer än komma hem innan jag skulle iväg igen. Johannes och jag skulle finally kolla på Flickan som lekte med elden. Vilket vi också gjorde, den va ju inte lika bra som första filmen, men den var ju inte alls dålig ändå liksom. Sen rostade vi mackor och drack oboy och satte igång Sommaren med Göran. Den var ganska rolig, var lite svårt att hålla sig vaken på slutet, klockan hade ju trots allt börjat rulla iväg mot tre. Så jag gick och la mig efter. Sen inatt hade jag ramlat ur sängen..HAHA. Shit alltså, tur att det inte fanns nått nattduksbord eller lampa där. För sist när jag ramlade ur min egen säng så fick jag en jävla blåtira över käken. :)
haha.

Idag vakna vi ganska sent, och lyssnade lite på muuusik sen drog jag för att jag och emma skulle simma :)

så jag kom hem och bytte om till bikini. Och det var så jävla skönt att simma. Sjukt jävla skönt. Satt och bubbla ett tag också. Riktigt trevligt att vara med emma själv ett tag.
Efter så kom jag hem och somnade i soffan, och jag vakna till och flyttade till sängen och sov till halv åtta. Fyfan för att gå upp och åka till skolan vid sju. Jag bara känner mig jätte låg. Och jag orkar bara inte med nått eller nån.