lördag 29 augusti 2009

Det blir ALLTID som man tänkt sig!

En vecka i plugget och jag är taggad till tusen. Vi har haft superbra förläsare på skolan den första veckan och jag är inte ett dugg osäker på att det var de enda och sista, vi har fått veta att bl.a. Max Martin kommer och snackar(hur häftigt som helst!)
Under dessa dagar har jag lärt mig mycket om att va stolt över sig själv och det man är bra på, hur man ska tackla svåra saker, motgångar. Jag har lärt mig att det blir alltid som man har tänkt sig. Går man in med en inställning att allt kommer gå dåligt, då går det dåligt och tvärtom.
Mental styrketräning var det som vi fick. :) Gå in på www.upphopp.se, så värt!


Om en vecka drar jag till Berlin där jag ska spendera mina dagar väl, på lördagen 06.30 flyger vi från skavsta. Tycker att vi ska knäcka får första öl redan vid ankomst i berlin! sen får vi väll ta det lungt för på söndagen ska vi sjunga i svenska kyrkan där, vilket då kanske skulle vara bra att vara relativt pigga. Söndagen ska vi inte spara på NÅGRA krafter då vi ska sätta vårt öldrickande till en helt ny nivå, bara för att vi är där med gud och jesus och britta( HAHA CALI) så betyder ju inte det att vi ska gå och vara nunnor direkt? kommer bli grymt! jag, cali och bosse på äventyr, kommer bli bäst :)
En vecka i plugget och jag är taggad till tusen. Vi har haft superbra förläsare på skolan den första veckan och jag är inte ett dugg osäker på att

onsdag 26 augusti 2009

olof röhlander

Tio grundprinciper för
mental st yrka
- Rätt attityd är viktigare än rätt resurser
- Omöjligt är inte ett faktum - det är en åsikt
- Det finns inga misslyckanden - bara feedback
- Ingen kan göra mig svag, ledsen eller
irriterad utan min egen tillåtelse
- Hellre försöka och göra misstag än att
inte våga alls
- Varje dag ovan jord är en bra dag
- Höga mål ger energi och kraft i nuet
- Vad som än händer i framtiden så kommer
jag att klara av det
- Jag kan skapa och påverka min egen framtid
- Jag litar på mig själv och gör mitt bästa
utifrån de resurser jag har tillgängliga

måndag 24 augusti 2009

idag var första daqen på kulturama. jag var faktiskt inte speciellt nervös, mest förväntansfull och ont i halsen. har sjukt ont i halsen.