onsdag 3 december 2008

- krogturné.

På tre helger ska jag ha hunnit festa i Göteborg, Stockholm och Eskilstuna, jag säger fan va najs :)

jag var sjukt taggad till Göteborg, som var en av de bästa helgerna alltså. Underbara människor, underbar mat (burger king) haha och och massa mys. Kom även fram till att Göteborg är nog staden för mig. Så Emma, du kan ju räkna med att jag kommer tillbaka JAO!


På fredag så fyller ju min syster 25 år så att på lördag så är det ett storslaget party på energikällan, (för varför skulle malin satsa på en liten fest?) för det kommer sisådär 400 personer dit, ehm kanske känner 20 högst? haha, och nu ska issan med, dock har vi inte träffats "på riktigt" på år och dar, men ingen av oss är ju speciellt svår? Ska bli super kul och super trevligt.


Min bästa vän Elin fyller ju också år i helgen, dock på lördag vilket gör att inget firandes till henne tyvär, men hon kommer ju hem senare, och då ska en alldeles speciell present ligga väntandes på henne. jag är bra på såntdär. i promise.


Och nästa helg fyller min kära vän erik år, the redhead, 18 år. Ellen och jag har hittat en lovely present/julklapp, men vet inte riktigt om det blir bra, men nått bra ska jag väll komma på där också, I think. Kommer vara helt slut efter den veckan.


Kicki sa att jag ska sjunga en låt för tvåorna på måndag den 15/12, det kan hon faktiskt glömma nu eftersom jag jobbar söndagen den 14 efter alla lucia-sjungande så jag ska fan ha en dag ledig, that´s it.