fredag 1 juli 2011

game over

jag mår så bra, men trots det så gör det ont ibland. Mest för att jag blir förbannad hur en människa kan vara så fruktansvärt elak och kall. Kanske är det en del i spelet..som du har spelat. Men nu är det mega game over! Det gör inte så ont som det har gjort längre, tror att det är för att jag är så arg och besviken. Jag är inte ens arg på det sättet att det hela tiden tar energi från mig. jag vill mest bara spola tillbaka tiden och aldrig gå in i spelet. jag önskar inte heller någon annan detta spel från dig. Men jag förstår varför man går in i det. För du är så himla fin, till en början. Du är så obeskrivligt bra först. Sen blir du någon annan. Hoppas nästa person inte är så blind. jag hade gjort allt för dig. varför? minus allt skulle jag helst ha gjort.

den vackraste stunden i livet va den när du bevisade för mig att du inte är bättre än nån. Att du skadar folk. Inte bara psykiskt. Även när du gick över fysiskt så försvarade jag dig. Även där, varför? För att jag tycker synd om dig. och för att jag älskade dig.
Jag vill aldrig mer säga det nu. För jag hatar dig. Jag hatar att du har ändrat mig, jag hatar att jag har varit med dig.
MEN, för det mesta när jag tänker på dig, så tänker jag på dom glada stunderna och blir glad för vissa saker vi gjort. Sen minns jag inte varför jag älskade dig, minns inte varför jag blev kär. Jag älskade nog bara närheten, inte dig. Du gav mig ingenting.

Du har gjort för många misstag, med framförallt mina vänner.. så du är körd!

Fuck you, you hoe, I dont want you back