lördag 2 april 2011

just little things

söndag 27 mars 2011

en sång om livet

Ingen har väl nånsin gjort mig illa, på samma sätt som du har gjort. Sanningar gör ont.
Men nån gång ska väl din själ sluta trilla,
så kärleken får chansen någon gång.
Så kom och låt oss fortsätta vår vandring,
Jag tar min hand i din och följer dig vart än du går.
Jag vet att vi kan hitta fram till sanning även om vår väg ibland vart svår.

medveten och frigörande andning!

Helgen börjades med två timmars kassasittande på ica för att sedan dra på kårfest! Kårfesten va rolig och det va roligt att så många drog upp och körde saker. Själv stog jag med en cider med alkoholhalten 7.0 smak av päron, för dom hade köpt in fel. Det blev lite mycket av det goda, så kvällen slutade inte lika gott. Jag fick inte sova i sked. sadface!
Jag vaknade 07,45 på lördagen och åkte buss till skolan 08,23, när jag är påväg till bussen inser jag att jag är 1 timme för tidig till skolan. jävla skit!
Sex stycken från min klass skulle gå på kurs hela den här helgen, vi har lärt oss att andas.
Det har varit helt fantastiskt. Vi har verkligen gått in på djupet när det gäller andningen, så vi har brytit ihop, vi har skrattat, blivit höga av för mycket syre,  vi har lärt känna oss själva på ett helt annat plan. Vi har även tagit med oss andningen i sång så vi har sjungit i en helt ny liga! det är helt sjukt hur en sån liten grej kan påverka och bli så stort.
Lördagens eftermiddag spenderades shoppandes med Elin och Mr.H. för att sedan åka hem till honom och käka tacos och kolla på fina Isabell som är med i team Gabriel.
Jag började känna mig lite risig i hals och huvud, så jag gick och la mig ganska tidigt för att vara sent. hade typ halvfeber och kände mig lite borta men fick ligga i halvsked iallafall, mys. vaknade tusenelva gånger av att jag va rädd över att jag skulle försova med till andningen pga av sommartiden..

nu är jag helt slut efter den här helgen och planer att gå och lägga mig meeeega tidigt.
pusssss