fredag 4 september 2009

BERLIN!

inatt åker jag, eller egentligen imorgonbitti men härifrån åker jag vid fyra. Det kommer vara sjukt tungt att gå upp så jävla tidigt. Men säkert så värt det :) Jag har knappt börjat packa, och eftersom jag bara får ha med mig handbagage så vet jag inte riktigt vad jag ska ta med mig och vad jag ska lämna kvar.
Ska iallafall ha två, tre festkläder med high heels till och två, tre ombyten med "vanliga" kläder. Biljetterna och passet måste självklart med. Och min kör-outfit såklart. Ska ladda kameran också så att den blir en riktigt användbar sak att ta med sig.

nog om berlin-tripen, så har jag fixat om mina naglar efter en happening på tåget upp till stockholmia i tisdags. Nu är dom nya och fina :)

tisdag 1 september 2009

yeeey

Igår va jag, chrille och rasmus i skolan. vi bestämde oss för att åka och hämta lakanet från flaket som vi hade med våra face på. vi fick hjälp av en lärare..host(bettan)..med att få tejp :) chrille och försökte att repa till bröllopet, det gick..dåligt. :) vi åkte sen på inventering som förövrigt var astråkigt som vanligt, och tack vare jävla fotbollsspelare som egentligen bara är där och förstör. Chrille och jag fick säkert räkna om en tredjedel av allt vi skulle blippa in, yeah!
Sträckte låret på nått konstigt jävla sett så nu har jag ont, skit ont. Och eftersom Kulturama typ består av trappor så gör det ONT!
Maddis åkte med mig hem, vi gick upp på loftet och körde gärnet med våra röster och min keyboard, as coolt var det! Sen gick vi in och kom fram till att hon förhoppningsvis ska flytta in med mig i lägenheten :) spännande, vi har sagt, det blir som det blir :) Sen imorse fick vi gå upp riktigt jävla fittigt alltså, det var längesen jag gick upp så tidigt, aa okej 06.20 är väll relativt sent men vi gick och la oss vid ett så vi var väldigt trötta. :P

Blev skjussade in till Flen då jag skulle med tåget 07.15 till stockholm, träffade emil och leif som jag fick sällskap av under resan :) I skolan hade det kommit två nya giiirls med namn ylva och linn, as goa bruudar som jag tror att jag kommer ha superkul med :)
vi fick också idag sjunga inför varande för första gången, det var mindre nervöst än jag trodde men ändå jobbigt, skönt med lite nya tankar och åsikter om min röstteknik och allt de där :)

jag orkar inte skriva mer idag, nu du Lina så har du ju fått lite att läsa :)