tisdag 14 oktober 2008

- vi kuttarom.

skrev ett as långt blogg inlägg, fitta att det inte funkade. pallar inte skriva om allt.
men en liten kort sammafattning.

mest hemsk, dåligt, händelselös dag idag.
försov mig, när jag verkligen råkar försova mig som jag aldrig gör och alla andra gör. får jag massa skit för det bara för att jag inte kom dit och spelade lite på en synth som egentligen känns helt onödig, nej för då är jag ju "sjuk" förmodligen. som om jag brukar vara "sjuk". sen när jag berättar om min besvikelse på att vissa inte dyker upp när man ska bara för att det tråkiga under en konsert som att bygga scenen var på måndagen nej men då börjar vi ju jämföra med rent. att dom bara fick göra tråkiga saker. aa men man fick ju välja man behövde ju inte vara med i musikalen eller? bara för att du inte "råkade" få en huvudroll under rent så är inte det mitt problem. och mitt problem nu är inte att jag inte får sjunga utan att alla ska väll vara där och hjälpa till, man skiter inte i det bara för att man fick reda på att det var scenbygge jävla idiot.

skumbanan att folk drar ner våra affisher. alla är såna jävla idioter. get a life .

ett jävla geek från mariefred går helt plötsligt in och kollar mina bilder på bilddagboken, som förövrigt har nått mer robin att göra. Kul att han va en jävla idiot igår så att alla ska veta det. speciellt detta geek. Mariefred liksom? vad har dom att komma med? typ lika mkt eller lite som flen. Dra åt helvete hela mariefred säger jag.

konsert på fredag då, faktiskt ganska taggad fast mer taggad till efter konserten eftersom då ska jag träffa min andra hälft, min saknade gotlandsbo, cali den första.

fullmåne ute nu btw, tror jag. det blir iallafall skugga när man är ute såhär mitt i natten.

imorgon ska vara en bra dag.

måndag 13 oktober 2008

- syns det inte, finns det inte.

allt går emot mej, fast egentligen inte.
måste säga att allt är egentligen alldeles perfekt, men att någon kan fortfarande kan förstöra så mycket genom att ljuga och missförstå.
fast jag ska tänka tillbaka i turkiet-tankar de som fick mig att glömma allt de där och gå vidare, för jag va ju så lycklig.
jag var lycklig för att jag äntligen kunde göra exakt vad jag ville. jag kunde umgås med mina vänner utan att någon ringde eller smsade varannan minut för att se till att inte någon kille var i närheten eller till och med om en kompis hade kramat mig eller ens kollat på mig.
Att känna sig fri kan man se på olika sätt, det kan vara att man slipper hålla i ett vapen och få order om att man måste skjuta någon, eller att som i mitt fall vara fri från någon som enbart gick dig fruktansvärt elaka kommentaren om allt bara för att såra dig. Med mig har det varit så att i början tar jag ingen som helst skit iallafall inte framför människan så att säga utan jag slänger bort orden. Diskuterar vad han sa till mig och sen kanske konstaterar att ja, det var verkligen dumt det han sa. Sen går man tillbaka till samma gamla äckliga förhållande som bara blir värre och värre. Tillslut är det så dåligt att man till och med måste anmäla för att det tillochmed har gått så långt att alla andra såg det. Man tänker väll att om ingen ser så finns det inte. tänk bara på allt som händer bakom stängda dörrar!? Tror personligen att det är mycket mer än vad man tror...
Saken är att jag är så jävla less på detta.
Det är mitt tredje år i gymnasiet, jag tänker inte förstöra de här året som jag har förstört alla mina andra år sen 8:an.
Jag ska ha det bästa skolåret nånsin, kommer förövrigt bli svårt att toppa 2:an men nästbästa året funkar också. :)

cali, jag saknar dig. Nu skulle jag behöva ligga i din stuga och bara prata tills båda somnar, typ på en gång om vi ska göra som vanligt, haha.
Jag vill bara säga att tack för allt du gjort för mig. den bästa nånsin <3
jag älskar dig, kvinna.