fredag 12 februari 2010

Idag har jag verkligen haft kvalitetstid, inte sån kvalitetstid som jag borde ha.
Jag har verkligen bara gått runt i lägenheten och plockat undan, ska ta ner lite saker till förrådet. Jag har tvättat och hängt upp alla kläder i gaderoben. Ätit god mat, det blev bakad potatis med kött och fettoB. Lite pianospelande i hopp om att en låt skulle ploppa fram ur huvudet, men det gjorde det inte och det va okej :) Jag känner mig trött på livet och det här var skönt, att bara gå runt och städa och plocka för att JAG ville det.
Jag bäddade nyss rent och det luktar suveränt efter mitt tvättmedel :)

och jag tänker, tänker på saker som jag vill ska hända. Jag vill, jag vill, jag vill.

Och huset är sålt känns fantastiskt trots att det samtidigt känns förjävligt. Men vi ska ut och resa jag, mamma och malin. DET känns fantastiskt.

Och på söndag ska min syster och hennes sambo förlova sig. Jag är så otroligt stolt över henne. Åh va stolt jag är <3 världens bästa syster.

en snigel på ögat.

idag stannade jag hemmea från skolan, jag bara kände att den här dagen behövde jag för mig själv.
Jag har tvättat och håller på att städa. Har tillochmed skruvat åt sängen :) dammsugit under sängen. Ska ju bädda i rena sängkläder sen :)

I tisdags på interpretten så fick jag gå och sätta mig igen när det var min tur att sjunga, för att jag inte hade övat. Jag kände mig dålig, men samtidigt så vet jag ju att klart att man ska öva. Men sen pratade vi och jag förklarade varför jag inte hade hunnit öva. Och jag brister ut i gråt. Fyfan va jag grät. Men världens bästa Mia tog min hand och jag grät ännu mer. Men skönt ändå att få skäll och sen tröst i stort sätt :D

Samma dag blir min rygga snodd. Perfekt! Som tur är att hade jag för en gångs skulle tagit ut min mikrofon+sladd och lagt i skåpet i skolan :) så att det var absolut inget viktigt i väskan.

Och jag måste få ur mig detta. Hur kan man bli sur på mig för att jag sov med någons ex? det enda vi gjorde va att SOVA! Och han är inte någons egendom? Jag blir bara ledsen på att nån är sur på mig för att jag har gjort något när jag inte ens har gjort nått. aja,

Imorgon är det personalfest. är taggad, fast jag vill hellre va i flen imorgon :( det är ingenting speciellt som händer. Men fan jag vågar väll inte skriva här varför. Då får jag väll(som min körledare säger) en snigel på ögat. Höhö.

Pussochpill!

måndag 8 februari 2010

skål för tvål.

det pirrar lite i magen.
jag blir så trött på fjortisfasoner.

haha som vi sa, har man slängt kakan kan man inte ta en ny och samtidigt ta tillbaka den slängda. Det funkar inte. "jag ska aldrig mer prata med dig" är en mening som ofta kommer upp i bråk. Man säger det för att man vill prata..Fast om man som sagt har en ganska invecklad kaka så kan man inte låsas som man inte har nån kaka överhuvudtaet, och då bli sur.
Tror att typ två kommer fatta detta.

pirripirri på mig alltså! wiho!

Nu måste jag gå och lägga mig, att somna halv sex och vara vaken till och från till elva är inte höjdarnas höjdare dirr!

Spaaank you!