torsdag 6 november 2008

feting förkyld.

Nu sitter jag fortfarande i pyjamasen och klockan är tio på kvällen, har liksom inte bytt om än.
Blev dunderförkyld i tisdags när jag stängde på jobbet, dagen efter tänkte jag stanna hemma, men strul blev det ju eftersom jag skulle stänga på jobbet på onsdagen också. Ringde i stort sett alla och fråga om dom kunde jobba eftersom jag verkligen inte mådde bra, nej men ingen ville ställa upp. Det finns absolut vissa bra anledningar varför man inte kan jobba, men andra anledningar. Jag måste bara säga att jag tycker att man kan ställa upp, när i nästan samma sak upprepas flera gånger, som åh, jag känner mig så dum att jag inte hjälper till blablabla, seriöst säg inget istället eller så hjälper till. Det gör mig irriterad.
Nu gick det bra att jobba, men bra mår jag inte. Inte någonstans. Men måste dock till skolan imorgon eftersom jag har en kurs på fyra lektioner som jag måste gå på. känner att jag vill ha de dära extra betyget.

jag ska släppa det här med att folk inte kan ställa upp, men först måste jag få vara arg, den som inte låter mig det får skylla sig själv.

22 dagar kvar till Göteborg, ska bli GRYMT!
lönen innan passar alldeles perfekt i min plånbok enbart några dagar innan :)

jobbar nästan bara helger i november vilket ger en hel del extra pengar, så både november, december och januari blir nog ganska mycket över genomsnittet av lönen :)

turken började förövrigt skriva idag, igen. Vi har typ inte snackat på en månad om inte mer. Grejen är ju att han, liksom bor i Turkiet.ehm aa juste.
Får ju tänka att hade en jätte bra tid där nere, men lite långt att pendla.
saknar jag honom jätte mycket.