lördag 23 maj 2009

Helgen

I torsdags kom Cali och hämtade mig, andreas och markus för att vi skulle åka och handla för att sen ha en kväll som resulterade i jätte mycket myspys och god mat!
I fredags åkte jag och maddis med extra-pärona till Nyköping där vi shoppade och sen lämnade jag dessa godingar för Ellen, Maria och Ida(?). Vi gick och åt lunch på Kumlins, alla tog olika helt underbara rätter. mums. Jag tog en parmaskinka sallad med feta ost och soltorkade tomater. jätte gott verkligen :)
Jag fick med mig hem ett par svarta pumps med alldeles lagom klack :) och sen en väska som är av samma tyg som min balklänning :) as fina.
Ja och sen köpte jag ju då en ...mobil. Men hallå, kille som sålde va ju så himla trevlig och en riktigt duktig säljare. Bra där! Så nu har jag abonnemanget 3 och en ny sony ericsson, tråkigt nog så får jag ju den under tiden jag är i london.
Men om jag har tur så får jag min nya balklänning då och min nya mobil, it´s great!

2 days left, London
Kanske ska börja packa.. annars brukar jag packa flera veckor i förväg..menmen

har fått löneföhöjning bytheway :) hela 100.18 i timmen har jag nu! najsnajs.passar bra nu när jag ska till London. fick en saftig lön det passar bäst!

pusspuss

tisdag 19 maj 2009

inlägg 100

alltså, detta är mitt 100:ade inlägg. Men jag är fan irriterad och as sur.
jag har opererat min högra stortå, nageltrång. Inget stort egentligen men jag va ju och opererade gjorde fittigt ont och nu när jag "öppnade" upp all tejp och skit så var det "onda" kvar. vilket jag blev jävligt irriterad över.

sen gå allt till balen SKITSKITSKIT! klänningens dragkedja gick sönder hoppas att det går att laga. jag har nu bestämt mig för att ta mina "rent"-skor som är svarta min klänning är svart och sen min baby-rosa sjal.

åh allt är bara skit idag JAG ORKAR INTE

jag ska vara klar med all nutida konst imorgon, det är jag inte.jag ska vara klar med etik och livsfrågor, det är jag inte heller.. fast jag ligger ändå bra till med tanke på hur flera andra i klassen ligger till, det är ju bra. men ändå..

fan jag vill inte gå på balen

söndag 17 maj 2009

8 ´dagar kvar.

jajamänsan så ligger det till. Jag mätte min "vanliga" rull-res-väska häromdagen och den var perfekt med måtten som man får ha med sig, det är väldigt mycket man får ha med sig när man bara får packa handbagage. Vilken tur för mig :) hihi.
Är sjukt taggad, eller nu när jag tänker på det blir jag sjukt taggad men det är inte så att jag går runt och är helt extas(?) bara för att vi ska åka som jag brukar vara när någonting roligt som snart ska hända händer.

idag var jag i skolan, ja jag vet det är söndag. men iallafall så hade vi rep till vårat studentspex. det gick väll hyfsat och när vi var klara för dagen kunde vi konstatera att det blir väldigt kort, men kort och koncist är alltid bra!

förövrigt så har jag faktiskt skickat ut lite studentinbjudan nu, eftersom jag blev klar igår. bättre sen än aldrig aaaha.

8 ´dagar kvar.

jajamänsan så ligger det till. Jag mätte min "vanliga" rull-res-väska häromdagen och den var perfekt med måtten som man får ha med sig, det är väldigt mycket man får ha med sig när man bara får packa