tisdag 11 januari 2011

januari 10

Idag åkte jag in till medis för att möta upp madde, andreas och elin för en fika. vi satt på waynes coffe i typ timmar innan det va dags för bio som vi bestämde att vi skulle gå på :) Det var verkligen trevligt att catcha up lite efter 3 veckor utan varandra. kan bara tänka mig kacklet från kycklinggården som kommer förgå på onsdag när vi börjar skolan.

söndag 9 januari 2011

Januari 9

idag känner jag mig ledsen och ensam, trots att jag inte alls är det. jag känner inte för att göra något, utan jag vill hellre bara gå runt i J´s lägenhet och kunna gå och sova om jag är trött.
jag vill bli pussad och kramad på hela tiden för att ens känna mig levande. Jag har absolut ingen anledning att känna såhär, eller är det en kvinnlig intution(?) kolla jag vet inte ens vad jag snackar om men den här spiralen har fan satt igång mitt huvud så jag tänker i dom ledsna banorna.

något sjukt bra är iallafall att min favorit tjej, min bästa vän Cali ÄÄÄÄÄNTLIGEN ska flytta till Stockholm :D Det är typ det bästa som kan hända. Jag behöver verkligen henne nu när jag känner såhär.
Hon behöver inte säga något och hon behöver inte ens fråga hur jag mår, hon känner liksom. Hon är jag, och jag är typ henne. eller vad jag ska säga. fan va klyshigt. haha jag dör

jag lovade Johan nyss att om han gick och köpte glass och grädde(till kolasås) så skulle jag inte klaga på att han spelar på sitt xbox eller nått lökigt jävla spel på facebook eeeeeelller på mobilen.
Jag ångrar mitt löfte nu. Han spelar dock inte, men jag vet att han vill. Men för mig är det bara att hålla mitt löfte. Som ni förstår, så gick han ju faktiskt och handlade.
fina älskling.

Peace sistaaaahs