fredag 9 januari 2009

sjuk.

det blir doktorn imorgon igen, eftersom min tunga är cp. halsen är svullen, huvudet värker, hostan är kvar. Och om inte det här skulle räcka så var jag på undomsmottagningen idag, och gjorde gynundersökning, det är ju inte roligt alltså. Men bättre att jag gör det så jag vet om jag är frisk eller inte.

En rolig sak som hände idag var ju att jag ansökte till musikhögskolan. Sökte alla utom piteå, fast om jag skulle råka komma in som alla självklart ska trycka ner och säga att man kommer inte in så ska jag iallafall försöka. jag vill inte komma in i malmö, usch och blä.

nu vill jag bara att det ska bli imorgon och så jag kan få gå till vårdcentralen och få bort det onda. :(

god natt

tisdag 6 januari 2009

- when you loose something you can´t replace.

det är inte värt det längre.
allt blir bara fel.
inget är som vanligt, ändå fast allt är det.
förstår bara inte varför allt ska gå emot mig? Kanske bäst att ligga på botten för att kunna ta sig upp och få det bästa? det är jag fan värd.

Börjar även få ångest vart och vad jag ska söka vidare på. Tänk om jag inte kommer in, då kommer mitt liv så en sån vändning att jag kommer sluta med musik. jag kommer ge upp. Aldrig mer se åt musikens noter. aldrig mer låta rösten glida runt på toner. Aldrig mer sjunga på sånt sätt som jag vill.
Söka idol? jag vet inte, tror inte att jag skulle passa in. är jag tillräckligt duktig för idol?
Saken är den att jag skulle behöva höra kritik, jag får höra att jag är duktig från folk, men jag vill höra nån som kan musik säga att fan madde det här är din grej. är det för mycket begärt? eller så är det bara så att musik kanske inte är mitt kall i livet? men jag vill det så mycket. jag brinner för det. jag vill, jag vill, jag vill.

nånting är det som inte stämmer med mig, jag är fruktansvärt rädd. jätte rädd faktiskt.
men hoppas på det bästa åt mig, snälla? <3

haha något som är roligt är ju att pappa konstigt nog har skaffat sig en facebook, bara för att hans fn-kompis har skaffat en. det är lite roligt :) lycka till säger jag . :)

söndag 4 januari 2009

- ICA KVANTUM

idag har jag otroligt nog jobbat, gick förvånansvärt bra även om min heshet och hosta gör allt för att jag ska må så dåligt som möjligt.

Aurelie-bruttis jobbade :) fast kul liksom att hon slutade fyra när jag började jippi. :S

Och Karina måste ju vara den mest underbaraste kvinna. Så sjukt rolig människa.

Det är så roligt med dom som gör arbetsdagarna så mycket mer roliga än dom som endast är surfittor, som tror att bara för att man har jobbat på ica sen stenåldern så är man mycket bättre än andra. Sorry men tvärtom skulle jag nog säga. Alltså vi på ica, tjänar en hel del, vi slipper sitta instängda på ett kontor efter alla handlar väll på ica? dom flesta av oss är roliga och sociala. förutom surfittorna förstås.


och dom här jävla femtomminutersrasterna, vad vill doM?

för att hinna äta måste man köpa en äcklig pirog som tar en minut att värma för att (som man ändå gör) slippa stressa för att äta den där äckliga saken.


Nått bra med ica, vi verkar vara dom enda som säljer B&J ben & jerry för dom som är helt dumma i huvudet som inte ens kan lägga ner femtio spänn på den mest godaste glass ever.


CIAO