torsdag 7 oktober 2010

väsby

idag har jag åkt helt själv till väsby!!! duktiga jag. jag gick faktiskt från station också hem till johan! bra va?
Johan har konsert med sin gospelkör, och jag skulle kollat men blev lite sent i skolan och så skulle jag gå själv, kändes sådär.. men jag åkte ändå hem till honom och här är jag nu. det är fedt ensamt, jag vill att min karl ska va här. imorgon ska vi hem till hans pappa och va där tills på lördag, ska bli kul. Vi ska golfa på lördag...ehm jag kan inte ens spela minigolf, men vad gör man inte som flickvän..?
nu vill jag att han kommer hem min lilla älskling <3 jag kommer förfan somna innan han kommer.. jag har ätit duschat och nu har jag inget mer att göra..jag har faktiskt diskat också..grymt va? Johan kommer nog skita på sig av chocken över att jag faktiskt diskade självmant..



tisdag 5 oktober 2010

kärlek

ja, jag vet att jag skrev att jag är livrädd för att vara in a relationship.
nu är ju saken den att jag är i ett förhållande. jag är flickvän till min pojkvän. jag har en pojkvän. manfriend.
han är fin, väldigt fin. Och när jag skrev mitt förra inlägg då fanns det nått där. eller redan sen vi började skolan har vi haft något.. vi har i det stora hela varit ihop, utan att vara ihop om ni förstår vad jag menar. jag är så kär. han är så fin. det går fort fram, men samtidigt det känns helrätt!


I helgen va vi på kårfest i skolan. Johan stog inne och dansa, men jag va lite för cool så jag stog ute och networkade! Kändes som alla hette Martin. Johan kom och pussade lite på mig. och så stog vi och grubblade om vi verkligen orkade dra ut. Vilket vi bestämde oss för att inte göra. Så vi åkte hem :) vaknade upp och va inte bakis för fem öre. helt fantastiskt! I lördags skulle vi gå på bio med min kusin Amanda och se Toy Story i 3D. filmen va Loj och 3D va as coolt. Sen åkte vi till Tyresö och lämnade av Amanda och åkte till Väsby. tar ett tag kan jag ju säga. 
I söndags träffade jag upp Madde på Odenplan för att käka frulle innan vi skulle dra och se johan in action när han sjöng gospel. Vasa Gospel är grymma, men jag känner att gudtjänsten va helt sjuk. jag och madde kunde inte hålla oss för garv!
Sen drog jag, Johan och Elin till skansen, helt otippat.  Elin köpte en Patrik sjöstjärna för att inte känna sig som tredje hjulet. vi tre gick runt och myste, när vi sedan skilldes åt för att jag och Johan skulle käka på Vapiano. Där min fina pojkvän bjöd mig på lunch/middag. Sen drog vi vidare till väsby!

Igår sjöng vi med Calvin Bridges på mynttorget(?) på en antirasism konsert grej. Calvin är så härlig!
Gospel är så himla roligt! Sen fikade vi och drog vidare till Ikea Barkarby där jag fick träffa Johans låtsas mamma. jätte gullig! vi ska åka till hans pappa och annelie på fredag. nervös, ja!
Johan köpe en hylla som han verkligen ville ha, till ett ännu bättre pris än vad det skulle ha kostat. så nu är hans lägenhet hur fin som helst. <3

Nu har han dragit till skolan för att ha gospel, själv är man ledig. så det blir att tvätta, städa och så ska vi gå och träna tillsammans sen.. borde vi ha likadana träningsoveraller också?
fyfan va hemskt.