fredag 29 oktober 2010

allt och inget

idag hade jag turen att få vara ledig efter mycket slit den här veckan. vi har varit i skolan till 9 på kvällarna och repat. Samtidigt som det är jätteroligt att spela mycket så är det också väldigt mycket energi som krävs.
Stämmor hit, stämmor dit. piano grejer åt alla håll. texten på min egen låt. free your mind ja det är mycket som finns i huvudet nu.
Men det känns som att vår grupp iallafall ligger as bra till. Nu ska vi inte repa förens samma dag som vi ska giga.
Åh jag tycker det är så jobbigt på tal om ingenting, att snooza. det kan vara jätteskönt att veta att man inte behöver gå upp än, men man vaknar ju femtioelva gånger i onödan.
Imorse snoozade Johan som vanligt, och precis innan de ringde igen så höll han verkligen om mig så jävla mysigt, och så ringde ju såklart klockjävelen. buhu. Sen somnade jag om typ en tredje gång, eftersom jag är ledig.
Jag tänkte inte använda den här dagen till något viktigt eller så, utan jag tänkte dra till väsby centrum och kolla utbudet på skor och kläder.. hehehe. man  måste ju passa på. Och Johan blir nog glad om jag köper nya kläder eftersom jag varje morgon gråter över att jag inte har NÅGOT att ha på mig.



BTW, så va jag och johan och spela golf för några veckor sen. eller vi sköt ut bollarna.. haha vet inte ens vad det heter. Jag sög och sköt högst 20 m typ och Johan sköt 230 tror jag, han sköt in i skogen.  Han va så duktig.


tisdag 26 oktober 2010

sovit dåligt

inatt har jag sovit extremt jäkla dåligt. känns som om jag har varit vaken hela tiden. Innan jag somna va jag lite ledsen, för en anledning som kanske inte ens behövde vara en anledning. så jag drömde väll om det hela tiden. jag vet att jag vaknade upp skrattandes för att jag kände mig obekväm i drömmen för då handlade det om en annan person som jag hade sett på dagen i skolan. jag känner inte den människan men jag tycker inte om henne. hon ger mig bara osäkerhet. och jag har verkligen ingen anledning att ens tänka på henne.
så här sitter jag i väsby och känner mig låg och ledsen typ. Johan är redan i skolan och jag skulle behövt honom här ju :( men fan jag får ju se honom sen vid ett typ.
imorgon har vi stått ut med varandra i en månad! wiho!

måndag 25 oktober 2010

idag har jag och johan varit tillsammans i 4 veckor. känns som mycketmycket längre och vi har hunnit med sjukt mycket under dessa fyra vecker tillsammans. vi har inte sovit utan varandra under denna tid och känns konstigt att tänka sig att sova själv, båda sängarna skulle bli gigantiska. Han är så fin på alla sätt! Jag va tvungen att fråga om han va dålig på någonting, och han svarade, "ja, kanske att vara dum". och då tänkte jag...ja men det är ju bra att han inte kan vara dum. men fan är det de enda han är dålig på? fan så kommer jag här och är dålig på de mesta :)

Jag blir så glad att han är min. <3