torsdag 10 mars 2011

"Den som endast söker applåder utifrån har lagt hela sin lycka i andras händer"

känns ganska okej.
sitter och lyssnar på inspelade klipp från när jag sjöng och va liten.. HAHA säger jag bara. lyckan är gjord!
jag dör lite.. HAHA! längtar liiiiiiiiiiiiiiiiiiiite tillbaks till flen just nu!
det har varit jobbigt idag, men nu är det som sagt ganska okej! vokalensemblekonsert nästa vecka, ska bli mega!

tisdag 8 mars 2011

tomt nu

nu har jag noll saker som är Mr.H's. vilket känns bra. och han har noll saker som är mina. tog med dom där jävla shortsen till skolan i måndags! kändes viktigt att bli av med dom. så nu har jag dom inte längre.
jag vill inte minnas, jag vill inte se och jag vill inte lägga min energi på en jävla energitjuv. jag har inte numret kvar, dock är det synd att jag jobbar med siffor och har därmed blivigt jävligt bra på att minnas nummer. men jag kommer/ska glömma det fort. och om jag vill något är det ju bara att fråga om numret.
tänker inte längre på det heeeeela tiden, absolut så tänker jag på det. men jag försöker verkligen fokusera på bättre saker. Som att hjälpa min syster som behöver min hjälp, som att göra det jag ska i skolan och ta hand om mig själv. Och jag ser såååå fram emot när två flenisar kommer upp och besöker mig :) dock inte samtidigt, men båda är så varmt välkomna och så varmt efterlängtade <3
håller på att börja tänka på ett minigig jag ska ha med en tredje flenis! wiho! ska bli ruuuuligt!
om någon har några peppande tankar så släääng fram dom!
puss på alla fina. <3

måndag 7 mars 2011

CONVERSE

solen lyste fint idag när jag traskade till bussen påväg till min fina syster och milo. snön smälter och isen ligger stenhårt fast på marken. Jag har i två dagar bestämt mig för att det nu tamefasen är vår och därmed tagit mina låga vita converse! kan ju säga en sak med det, att det är inte att mega rekommendera, för det är halt. mega halt faktiskt. MEN jag går emot vintern nu, helst skulle jag vilja slänga av mig vinter jackan och sätta på mig skinnjackan eller en vårjacka överhuvudtaget. life begins with converse!

hon är fin, min syster!

söndag 6 mars 2011

jag tänker på dig och ditt leende, men det gör mig till min egen fiende

noll

jag är på noll när det gäller känslor.
jag vet inte vad jag vill eller inte vill längre. jag är för förstörd just nu.
blir mer och mer besviken varje dag.
jag vill inte träffa vissa människor, jag kan inte, inte träffa vissa för att jag träffar dom varje dag.
jag vill inte se eller veta av honom. jag vill inte minnas dom minnerna som jag tycker är fina från vår tid, för allt va en lögn. en fet lögn.
jag vill inte. och jag tänker inte.. that's it.
det enda som finns kvar att göra är att lämna tillbaka shortsen som han råkade packa ner när han packade ner mina saker. jag ser såååå ifram måndag när jag kan slänga ifrån mig dom.
så sjukt besviken.
död