onsdag 2 februari 2011

Dag 03 – Mina föräldrar

Jag har världens bästa mamma, som hon har kämpat med allt som går att kämpa. Vilket sjuk viljekraft hon har, en envis jävel :) Hon har haft så många svåra stunder men har båda benen stadigt på jorden, dock har hon inte haft det hela tiden för att hon har varit tvungen att operera båda knäna. Men jag är så stolt över mina mamma som trots alla svårigheter de senaste året/åren så har hon stöttat mig till hundra procent i min utbildning, lägenhet och livet i ren allmänhet. Vi har dock inte alltid varit så nära som vi är idag. Jag tror att vi är för lika för att kunna bo ihop och ha en bra relation. Vi retar gallfeber på varandra av minsta grej. Men så länge vi inte bor ihop så har vi en fin relation och god ton :)

Min pappa finns inte längre i mitt liv, han lever ju och så men han har som jag har skrivigt förut sagt att jag ska glömma honom. så jag vet inte. han är min biologiska pappa bara.

Dag 02 – Min första kärlek

Ååååååh jag har varit så kär hela mitt liv!
Först va det ju Patrik Lind som va så hiiiiiiiiimla snygg när jag va sisådär fem år AMAGAD han va ju en riktig snygging. Han va 89 och jag tjatade om honom jämt, och det va han jag skulle gifta mig med.
Sen Danne såklart, han va fin alltså. Men vi gick ju typ sexårs, jag kommer ihåg att vi stog i en klätterställning vid krusboda skola och jag frågade om vi kunde bli ihop, men han va redan ihop med en. men han kunde göra slut om jag ville, typ så va det. Tänk va lätt det va då liksom ;)
Och när Klara och jag skulle byta pojkvänner hon fick Danne och jag fick Linus, sen va jag och Linus ihop nästan ett år men han gjorde slut för att jag flyttade till Flen. åhgud va jag grät floder alltså.
nu är jag alltså tolv år och flyttar till flen, nu började livet alltså..  men det va mina första hihi <3

Dag 01 – Presentera mig själv

Bara för att jag är en jävligt lat person så förklarar jag på en gång att jag kommer va för lat och för uttråkad för att skriva uppsatser om varje!

Jag heter ju dåååå Madeleine och jag kommer i från Flen. Fast egentligen är jag född i Nacka och uppvuxen i Tyresö! Har en mamma och en syster som min familj, och en nykommen systerson.
Jag flyttade till Flen när jag va nästan 12 höstar med mamma och pappa, systern stanna kvar i Stockholm. Och augusti 2010 flyttade jag tillbaka till Tyresö där jag nu bor dom dagarna som jag inte bor i Upplands Väsby. Jag pluggar en ettårig sångutbildning på Kulturama med inrikting Jazz, rock, soul. vilket är otroligt roligt och jag har hittat dom finaste vännerna man kan få och min prins förstås ;)
Har fått extra jobb på ett Ica i Tyresö där jag mest jobbar med kolonial men även kassa och ska nu börja i delikatessen. fantastiskt spännande och trevligt nu när man redan har jobbat i kassan i nästan fyra år fast i Flen dååårå. Jag är en glad och positiv tjej..eller? ibland är jag glad och positiv och för det mesta egocentrisk och bitchig. och jag har faktsikt blivigt bättre men om jag inte får som jag vill så blir jag sur. jag är MYCKET bättre på det nu..

fortsättning följer..

Bara för att jag har så sjukt jävla tråkigt och inte har lust att gå och lägga mig så börjar jag på en sån här.

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Vad bjuder jag på för mat?
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Om det här vore min sista dag
Dag 07 – Vänner
Dag 08 – Favoritsaker
Dag 09 – Min tro eller livsfilosofi
Dag 10 – Bloggfavoriter
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – 10 saker du inte vet om mig
Dag 13 – En vanlig dag hemma hos mig
Dag 14 – Dåliga vanor och laster
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Första kyssen
Dag 17 – Barndomsminne
Dag 18 – Ett pinsamt ögonblick
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Mina förebilder
Dag 21 – Mina dåliga sidor
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Mitt hem
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – Det här är jag bra på
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Saker jag saknar
Dag 29 – Det här ska jag bli när jag blir stor
Dag 30 – 10 dödssynder