måndag 22 november 2010

helgen

Den här veckan ska jag må bra och ha roligt. Jag ska se allt som att det är roligt och då blir veckan därefter. i hope. Jag har iallafall kommit igång med tal uppgiften och så föröker jag planka min julkonsertlåt, det är lite svårt och sen har jag försökt att inte tänka på de jobbiga sakerna som jag tycker är jobbigt. då mår jag bättre. har väll berättat, antar jag, att jag faktiskt tycker att det är jobbigt att se och så..
I Fredags så firade vi J´s mamma som hade fyllt år i veckan, så vi blev dit bjudna på god mat, dryck och trevligt sällskap. Sen åkte vi hem till mig och båda somna framför tvn med kläderna på, ja vad säger man.. :P
I lördags bestämde vi oss för att åka ut till J´s pappa för att bara va i stort sett. Och när vi kom dit så slingade J mig.. ehm, ja det är ju inte dåligt men det är ju inte mega alltså..
Och igår kväll kom vi hem och även om det har varit en mega helg så är det alltid skönt att komma hem(till johan)
Nu ska jag alldeles strax iväg till ungdomsmottagningen.. jag pallar inte..

nu ska jag rulla på strumpbyxorna på mina lurviga ben och sätta på mig något vettigt att ha på mig och självklart mina nya fejkuggs som jag fick av Annelie, :) och springa(åka) till gullmarsplan!

peace
<3