lördag 3 januari 2009

singing that melody.

Denna dag har jag inte ens engegerat mig och bytt om till vanliga kläder. Har gått runt i min älsklingspyjamas som jag fick i julklapp :) annars använder jag aldrig pyjamas men den här är mys. har mest bara gått runt och tyckt synd om mig själv. tagit hostmedicin, hostat och sovit.

Erin och jag har pratat ganska mycket idag, mest om nyår. Även om att hon ska åka hem och vart vi ska ha henne goodbye party.

Jag önskar verkligen att jag inte skulle jobba imorgon men jag tar tag i dessa fjuttiga timmar för att sedan åka hem och bara vara med mig själv.

jag vill verkligen prata om det.


jag har ingen röst.
njut medans ni kan.

- i´m to afraid to let them shows.

det finns. det finns inte. varför. varför inte. frågor. svar. glad. arg. ledsen. besviken. bra. dålig. ensam. inte ensam.

frågorna, utan svar.


fredag 2 januari 2009

2009

nyårsafton började med att jag vaknade sjukt förkyld, med en hosta som inte ville ligga på hyllan det minsta. Dagen innan så hostade jag så mycket att jag spydde, dock spydde jag "bara" slem men det räckte. Mamma kom in med hostmedicinen Cocillana-etyfin vilket resluterade i ingen hosta och cali berätta att jag skulle dricka ingefärste, apäckligt men det bästa. Så det gick super bra på konserten. Jag kan inte vara mer än nöjd. Efteråt åkte vi till OkQ8 och köpte korv, sen vidare hem till Maddis och städade. Plockade ihop våra saker och in i gaderoben. In med drickan i bilen och till ica för att inhandla maten för kvällen. Sen hem till Negern för att äta och dricka gott. Mådde inte så bra, hade feber och grejer men försökte ha så roligt som möjligt iallafall. Sprang fram och tillbaka mellan Negern och Erin för att hinna träffa så många som möjligt. Klockan närmade sig tolv, drog ner till torget, som inte var alltför långt att gå till dock men kallt var det. Träffade folk där, drack ännu mer. Drog till Johan, åt korv sjöng seasons of love . Lät falskt men vi är ändå grymmast. Efter mycket om och men så drog vi hem till Ågrens även om cali och jag skulle slagga hos maddis men vi blev sjukt sura för att hon inte svarade och ja. Vi drog till Ågrens, jag ramlade i en backe, har ont i höften nu. Vi sjöng singstar, eller det var nog bara jag och danne och lite lillågren och albin. Men ändå. sen åt vi glass massa kolasås. sen sov vi. jaa precis det gjorde vi jaa. :P Vaknade ap tidigt gick upp och myste lite med danne och andreas och kollade på Shrek 3. Första måltiden på år 2009 blev ju då en kebabtallrik. Sen åkte vi hem sov vaknade imorse och gick till doktorn.

fïck hostmedicin och astmamedicin. det kan ju vara bra... ?

Gott nytt år.
puss

tisdag 30 december 2008

when the darkness inside you can make you so small.

Här jag inte skrivigt på en evighet, men enda skälet är no time. Har flyttat för en liten period eftersom allt skit slängs på mig när min syster och jag har bråkat, inte rättvist tycker jag. Om jag och min syster bråkar så är det inte någon annan som kan få oss att lösa saker tycker jag.

Kollade för övrigt på när ungdomsmottagningen har öppet, dom har öppet idag, jag ska gå dit. egentligen bara för att hämta p-pills men kanske är det dags att jag testar mig. jag tror inte det är nått fel på mig men ändå.

nyår har nog löst sig iallafall, vi kommer förmodligen äta och börja dricka smått hemma hos nergern med bosse, cali, maddis och lina :) marcus vet jag inte, men han kommer säkert också hänga på. Och att jag är så sjukt förkyld gör ju inte att min nervositet går blir mindre direkt. ska nämnligen sjunga på nyårskonserten, jag och jessica är sång solister. jag ska sjunga gabriellas sång och I will always love you. låtvalen, hmm. jadu.

vill också säga innan jag slutar skriva.
Tack chrille för att du finns <3