lördag 28 maj 2011

jag är ensam. jag känner mig så fruktansvärt utnyttjad och kränkt. jag ska sluta lita på folk, jag litar för mycket.. man ska verkligen inte lita på någon.  igår ville jag dö. Det var en av de absolut värsta nätterna och dagen i mitt liv. jag har nog aldrig gråtit så här mycket på så kort tid. Sen varken mat eller dryck på det..måste ha haft vätskebrist också.. det finns så mycket frågor som jag aldrig kommer få svar på. och jag kan inte leva med att aldrig få svar, det går inte! hur man man unyttja nån så? omoget eller whatever, jag önskar dig just nu inget gott!

onsdag 25 maj 2011

Inspelningen

Förra helgen hände nått så roligt att jag nästan börjar gråta! :D hehe.
Jag skojade med Anton Leuba när jag såg att han skulle spela in lite musik, att om han behövde kör så behövde han bara ringa. Och sen fick jag ett samtal så jag, Elin och AnnaMi drog upp i en studio i skolan och körade på Tonsättarens Dotter! Så himla härlig låt!
Det va så nice att bara va i en studio igen och vi la som en matta på refrängen i treklanger och det låter bra alltså! Sen i söndags la jag och Elin till lite "Oh"-stämmor där det behövdes kompleteras.

I lördags va jag även på Grönan och köpte gröna kortet :) försökte vinna ytterst några tråkiga gosedjur, men vann enbart ett fult hjärta med flätor. :) men det va mysigt. Den enda grejen vi gjorde va att vi gick inne i lustiga huset. Sen slutade kvällen med jacuzzibad och mys!

Nu har vi en snart 5 dagar kvar till konsert! Vi har repat som jon inför detta och vi har som sagt 5 dagar kvar med hårdrep. Det är både roligt och skitjobbigt. Men mest roligt. :)

På lördag ska jag sälja biljetter till en Gospelkonsert och ska sedan kolla på konserten :) det ska bli skoj :)

Kärlek!
fintfintfint.
nu är det bara 6 dagar kvar till vår slutkonsert, är såååå taggad!
världens finaste bäähää. puss

måndag 23 maj 2011

mycket fina dagar med finaste klassen och jimmyz, och sen världens finaste kille och världens bästa kompis!

Alltså att bara lyssna på honom spela gör att det pirrar i hela mig.