tisdag 10 februari 2009

- ska du ha en stänkare?

haha när man hör eller ser den människan så tänker man på Andreas, cali´s lillebror alltså, min blivande man så att säga.
Eftersom hemma hos familjen Carlsson finns två tavlor med en på Cali och en på Andreas, Andreas ser precis ut som "ska du ha en stänkare-gubben" det tycker jag är lite roligt.

jag stannade hemma idag.. klockan ringde 06.15 och jag skulle gå upp och dusha, tänkte jag ligger kvar fem minuter.. sen låg jag och tänkte på att jag orkar verkligen inte duscha. Och med dom tovorna som jag hade så behövdes det duschas. Jag låg iallafall och tänkte på vilka lektioner jag hade, och att jag även skulle till mälardalenshögskola. men jag vet ju i stort sett vad jag vill så jag behöver ju inte åka dit. Så jag bestämde mig för att somna om och för att sen stanna hemma..

Jag har försökt att skriva lite på religionen, vilket jag också har gjort. men är långt ifrån klar.
annars har jag faktiskt mest legat här i sängen och inte gått upp i onödan.
jag har haft pyjamasbyxor på mig hela dagen. Favoritbyxorna just nu. kan man inte få ha dom i skolan?

jag har fått min studentmössa, snyggaste mössan ever i promise you. lägger upp bilder nån annan dag. nu är det inte långt kvar. runt 118 eller nått kanske. det är cool.

- musik ska byggas utav glädje.

mindre än två veckor till framförallt Göteborg men också malmö och örebro.
är fruktansvärt nervös och känner mig sämst i världen.
finns ens någon som håller tummarna för mig?
egentligen vet jag att dom flesta håller tummarna riktigt hårt.
men det är ni som fick dom där jävla reaktionerna, "du vet att det är jätte svårt att komma in" eller som bara är allmänt nedtyckande personer. säg någonting som jag inte vet, ge mig tips stötta mig istället för att göra mig till den minsta personligheten i världen.
Jag har väll kollat upp vissa saker innan jag söker, och som om jag då inte fattar att det är svårt att komma in då? vafan tror ni?
Stötta mig för i helvete iställer för att klanka ner.
Fyfa, vilka jävla människor är ni egentligen?