lördag 27 mars 2010

earth hour.

Jag har precis tagit ett varmt bad med tända ljus och släkt överallt, men jag orkade bara 15-20 min, fan man orkar fan inte, nu sitter jag fortfarande inne på toan och har satt på min en ansiktsmask :) och skypar med linn.

update; jag har färgat ögonbrynen och plockat dom.


ja resultatet blev ju så mycket bättre än dom här bilderna tillsammans, hehhe.

skön kväll med varken sprit eller onyttigheter, earth hour kanske har gott inflytande på mig.
see ya'll

musik.

jag kan lyssna i stort sett på vilken musikstil som helst. Ett intro på låten måste dock ha några saker för att jag ens ska vilja fortsätta lyssna på låten.
jag blir väldigt rörd av piano eller gitarr intron :) (cali, retas inte :P)
Varför jag är superkär i SDF är för att hon har antingen piano eller gitarr intron, och så har hon en sån fantastisk röst. och texterna gör så jag smääääälter.
den här kvällen ska ägna åt bra musik och mig själv. ska faktiskt ta ett bad senare tror jag. :)

jag saknar cali. och linn.

fredag 26 mars 2010

sjuk.

är hemma från skolan idag, och uffe kommer totalslakta min närvaro. men vafa, jag kan ju inte dra till skolan när jag fick pencillinet igår? folket där skulle ju bli sjuka och hur populärt skulle de bli?
Och så tänkte jag att när jag ändå är hemma så kunde jag vandra iväg till ungdomsmottagningen som ligger typ 50 meter från min lägenhet och få bukt på om jag är gravid eller inte(okej, jag trodde inte det) men alltid skönt att veta. Och nej, jag va va inte gravid :) happyface :) och jag ska börja med mina Cerazette(?) igen. Så blir allt bra :) Hon tvingade på mig lite kondomer, härligt. jag älskar att kissa i burk förövrigt, fyfan haha.

torsdag 25 mars 2010

för att jag älskar dig, så som du är.

Jag vill tillägna detta inlägg till mina bästa vänner.

Sarah dawn finer har en väldigt vacker låt som har titeln for a friend. Det var den sista låten hon sjöng på konserten. och sista delen sjöng hon på svenska. Jättevacker översättning.
Den vill jag tillägna till mina vänner för den texten är djup, känslosam väldigt vacker. Med Sarah´s vackra röst blir den alldeles bedårande vacker.



Var inte rädd, jag går bredvid dig
kom ta min hand, jag håller i dig
här i min famn, kan du våga tro
sänk dina murar, jag ger dig ro.
För att jag älskar dig, så som du är
och jag vill ge dig allting jag har.
Låt mig få bära dig, när du är svag
för du betyder allting för mig.

Va inte rädd, jag står bredvid dig.
För du betyder allt för mig.









jag älskar er <3>


onsdag 24 mars 2010

sarah dawn finer.






igår hade jag och 3 till i min klass konsert. Jag är fortfarande dödsjuk i halsen men jag åkte och körde på. Jag tappade lite text på slutet menmen, det kändes rätt oseriöst hela konserten. den va på nästqan exakt 10 minuter. haha jag dör.
Sen åkte jag hem och åt hos min moster för att sen dra vidare in mot stan och Sarah Dawn Finer. Men vi stannade i gallerian och tog en kaffe och sen gick vi mot Chinateatern. Vi satt längst fram, längst ut. Jättebra platser, mycket forutrymme och bra sikt.
Konserten började med att hennes "manboys" sjöng sarah, mauros låt. och så kom hon inte. Och hon va mycket större än jag någonsin har uppfattat henne. Och hon hade verkligen dom största äkta brösten jag har sett i hela mitt liv haha, Jag hade typ myggbett tillskillnad från henne.
Hon va grym och jag gjorde inget annat än njöt genom hela konserten. Vilken tjej, vilken röst, vilken utstrålning och vilket ös hon hade på scenen.
Moving on va bättre än bäst.
Sista låten va for a friend, som är jätte vacker, så såg man att hon verkligen va rörd av stunden. Och precis när hon va klar sprang Anitha ut och ställde sig i signeringen, så vi stog först och fick autograf först haha. Så ja, jag har hennes autograf ;)
Jag blev mer sporrad att sjugna mer, öva mer och bli bäst. Jag ska ösa jag också. som fan.

Några kändisar va där och kollade också. Peter Jöback va där, Eric Saade & Molly Sandén, Neo(melodifestivalen), Pekka Heino(HAHA) och nu kommer jag inte på fler menmen :)
mycket nöjd med gårdagen <3

måndag 22 mars 2010

it's over when it's over.

vaknade imorse stax innan 6. kände att jag inte alls skulle kunna pallra mig upp och jobba 10.45-21.15 eller vilken tid jag nu skulle sluta. Ringde mamma där vid sex och beklagade mig lite över hur ont i halsen jag faktiskt hade. Hon lät lite besviken, men samtidigt så är det ju bara jag som vet hur ont jag har. Helt rätt så jag ringde ICA kvart i åtta och berättade att jag inte kommer idag. Ullis hörde på min röst att jag inte va kry.
Nu sitter jag här. Skulle väll kanske klarat jobba, jag sitter ju i kassan så det är inte så ansträngande men jag måste prata.. HELA tiden. Inte bra alltså.
Tänk att halsen kan göra sån stor skada eftersom jag valt att ägna mitt liv åt musiken och därav sången. Sången är genom stämbanden som sitter i halsen. Och när förkylningen sätter sig på stämbanden så kan det ta långlång tid för att det ska bli som vanligt.
Och det tråkiga nu är att vi har konsert på imorgon(tisdag) men jag ska utmana ödet och sjunga skiten ur foajén iallafall :)

Förra tisdagen va jag på topp i rösten. Det är inte ofta man är det, men i tisdags va jag på toppen, kändes fett!

Jag ska snart upp på ica och köpa ben & jerry cookie dough, så jävla bra.

Mina tangenter är supervarma för att vårsolen kikar fram genom mitt vardagsrumfönster. Det är varmt och jag blir lycklig, mina blommor är så vacka i solljuset.