torsdag 14 maj 2009

natten mellan onsdagen och torsdagen.

eftersom jag som vanligt kom hem, åt och sen sov så råkade jag "försova" mig. Jag vaknade vid två och insåg att jaha, vad gör jag nu. Försökte ett bra tag att sova men jag måste vara ganska utvilad nu efter dessa timmars sömn eftersom jag inte alls brukar sova dom antal timmarna under natten ens..

Idag har vi haft studentdag typ. Dagen började med att vi alla treor samlades i aulan där vår rektor berättade om hur dagen skulle se ut och vad vi skulle göra för att få åka först i kortegen(?) vi skulle ha 100% närvaro, alltså hela klassen var tvungna att vara där, den enda som inte var där var sebbe. Men han kom in till skolan snabbt :) så jag antar att vi lyckades men det var nog nån klass till som hade 100% närvaro, så imorogonbitti får vi en fråga på FC där vi ska svara jättefort :D as kul.

Vi drog ner till dans&motion för att lära oss dansa med sonja och hade så jävla roligt, chrille och jag ägde ju mest, kanske för att vi var mest taggade på det. Det var tråkigt att det bara var en timme för kul var det alltså. yeey

Sen hade vi formalia där rektorn pratade om själva studentdagen. Att vi ska ha med oss skavsårsplåster och såvidare. och att vi inte får dricka i skolan typ. MEEEENmen. vi får väll la se.

Sen efter det hade vi etikett med Inger. Det var väl lite om både balen och studenten.

efter det samlades alla i aulan med sina mössor och sjöng studentsången, alla blev sjukt taggade. Vi gick ut och sjöng den i kreativa och sen sprang vi ut från skolan och vände oss om och satte på oss mössorna åt fel håll. åh kan knappt tänka mig hur det kommer kännas den 6 juni när vi springer ut på riktigt i våra vita klänningar och sminket som fullkomligt rinner ner av våra glädjetårar.

tisdag 12 maj 2009

- 13 ´ dagar kvar!

det är alltså 13 dagar kvar tills jag lämnar Sverige och drar till England, London! Är det inte fantastiskt? Att spendera 4 dagar, dygnet runt med min klass kanske egentligen inte borde vara speciellt lockande, men det är det :D åh va roligt det ska bli :)

Jag är klar med att köpa balklänning och studentklänning, så det behöver jag inte ens tänka på mer. hur skönt som helst. Och jag är supernöjd med samtliga. Jag är fullkomligt förälskad i studentklänningen, som faktiskt kommer från Indiska. Det var verkligen en slump att jag ens gick in där. Vi letade efter Carro, och där hängde den.. Det var kärlek vid första ögonkastet <3

nu sitter jag och kollar på Eurovision, all alone. mycket bra men också mycket skit. Det är as dåligt ljud och när Sverige sjöng så hörde man lite väl mycket av kören.
Island var greeeeat! Jättefin röst! F.Y.R Macedonia påminde väldigt mycket om HEAT och dom är ju underbara så att det var bra :)Finland påminner om E-Type, bra eller dåligt?
Chiara var lika bra som alltid. Turkiet var väll helt okej.

Nu ska jag snart gå och sova.
ölbännboll imorgon, lovely!

pusspuss

måndag 11 maj 2009

..