lördag 24 januari 2009

Lördag.

nu sitter jag här i det första rummet på lummergången 94 i min bäddsoffa, med världens största duntäcke men världens mysigaste pyjamas i världens bästa stad.
jag älskar att vara här, inga krav alls. jag kan låtsats om att jag trivs med livet för en liten stund.
Men saker är den att jag trivs med livet, men många saker är så fruktansvärt jobbiga så det jobbiga tar över. jag ska börja ta saken i egna händer så att säga. jag ska inte längre låta någon trycka ner mig så jävligt så att jag mår såhär dåligt. det är slut nu.
därför måste jag inse att det är bra med andra. eftersom jag vet att vissa tjuvläser min blogg så vill jag inte skriva så tydligt. Men bra med andra människor är det. så man kan sluta... ja, inte skriva så tydligt var det.

imorgon ska jag till IKEA, ska nog köpa på mig lite smått flytta hemifrån saker. Kanske lika bra nu när jag har pengar så att säga, vem vet senare i livet?

på eftermiddagen/kvällen blir det att träffa Victoria kanske fredde vem vet, och vi ska äta middag ute för att sedan vandra vidare till att gå på bio, vet inte riktigt vilken bio jag är sugen på. Fast egentligen är jag sugen på vilken bio som helst. Bröllopsduellen vill jag se, eftersom Aurelie inte vill se den så får jag väll passa på nu . :)

Ciao.

who do you think you are?

jamen att lägga in en spice girls titel som rubrik, varför inte?

Idag har jag varit så jävla less på hela livet.
Även om det verkar som om jag berättar allt om allt så är det långt ifrån allt som jag har inom mig. Mormor fick fram dom sakerna idag, nu är jag depp.
jag kanske borde gå och snacka med någon, det är ju inte direkt ovanligt nu för tiden att man gör det. Då menar jag en proffisionell snackare.
Skulle vilja ha någon vän som jag känner att jag kan berätta allt för. Nu kommer säkert några känna sig otillräckliga, eller vad vet jag? bryr sig någon? Men det är inte det jag försöker få fram, det är jag som är otillräcklig som gör att det känns som ni inte ens vill träffa mig.
Jag vill bara sluta skolan, flytta dit jag inte känner nån och leva.

Alla är så jävla negativa, DRA ÅT HELVETE.
jag behöver fan inte mer negativitet i mitt liv.
kan det vara nån som är glad för min skull nångång.

okejdårå.

torsdag 22 januari 2009

desamma.

det håller inte.

onsdag 21 januari 2009

ESMK 3

jag älskar er, min kära vänner. Ni är inte alls dom som jag helst skulle vilja strypa och lägga i bagageluckan på någon random bil ibland.
Fruktansvärt mycket betyder ni för mig.

LOVE YA

måndag 19 januari 2009

Såhär ligger det till.
Mamma har blivigt anmäld eller vad man säger till Du är vad du äter. Sen har Anna Skipper tydligen ringt hit och pratat med henne. Tanken är att hon ska komma i Mars, någon gång i början. Grejen är att mamma har packat ihop våra oändligt många Coca Cola burkar ifall AnnaS skulle dyka upp. Det gör mig fan nervös. jag kommer inte ställa upp och visa mig på tv. Alltså jag känner inte riktigt att jag vill vara med i du är vad du äter. Det ska däremot bli kul att se vad vi kommer att få äta, vilken träning hon kommer att få göra, ja hela processen egentligen.
Det ska bli intressant, hoppas bara att hon inte kommer snart..,


du är vad du äter.

tanken är att Anna skipper ska komma hit nångång framöver, mamma berättade idag att hon tagit bort alla cola burkar ( det var oändligt många) som legat och bara varit jätte många.

Nu idag berättade hon ju somsagt att alla var borta om Anna Skipper nu skulle komma, eftersom hon enbart väntar nu. Det skulle ju inte vara orimligt eftersom varför ska man komma utsatt datum när det gäller en sånhär sak? Det är ju roligt om dom kommer en dag som är helt inte planerad, då skulle man ju upptäcka fler saker.

söndag 18 januari 2009

- even if you had a choice.

jag vet inte, kommer jag nånsin få veta?
jag vill, det börjar liksom lätta med att ja jag ska inte avslöja för mycket.
Eftersom jag inte vill att någon ska veta, om jag blir besviken så kommer jag känna mig värdelös när jag ser blickar och hör saker som kanske inte ens har med saken att göra.
jag håller det för mig själv.

jag skulle behöva lite av den bästa staden Göteborg, helst skulle jag vilja vara där i flera dagar än en helg, kanske åker jag ner på sportlovet även om emmjoj går i plugget, hon går ju inte i skolan hela dagarna? Åh det ska jag göra, ska kolla när och hur jag får jobba då. brukar ju faktiskt inte bli så mkt på småloven, kommer väll få det nu enbart för jag vill iväg. jag ska.

fan, ingen kommer att fatta någonting, om det ens är någon som läser.
ni kan ju kommentera då.

Ciao