fredag 3 juni 2011

"jag vill hångla"

Idag mår jag så himla bra samtidigt som mitt liv har kommit ifatt mig och jag har bestämt mig för att nu är det fan nog!
"jag vill hångla" va det du skrev.. till två av mina bästa vänner.
"jag va bajsfull" va det du sa till dom och mig.
so fucking what är det jag sa. Det är inte okej någonstans. Jag önskar dig inget gott i livet, jag önskar att du misslyckas med allt i din väg! Sen om det går bra för dig tycker jag det är roligt också, men jag unnar dig inte det. Jag unnar inte dig någon som helst lycka. Jag unnar dig att leva ensam i en husvagn och äta gammal och möglig kattmat. Jag önskar att du kommer vara fattig, absolut ska du ha kvar dina vänner, dom få som faktiskt tycker om dig. Du har gjort för många misstag för att dina nya vänner ens ska vilja ha dig i tankarna. Du är ingenting, och kommer förbli ingenting! Hoppas du kommer vara ledsen och deprimerad föralltid.
Jag älskar dig, men jag tror att ju mer man kan älska, lika mycket kan man hata. Och just nu hatar jag dig. Du har tagit idioti till en ny level. Och att du inte förstår själv hur patetisk, idiotisk och värdelös du är när du väljer att gå den vägen som skadar andra. Ska ska använda affirmationslagen genom att tänka att något ska slå in, och då händer. Jag ska tänka onda tankar om dig nu och föralltid. Du är en nobody! Försvinn!

"jag önskar jag va en sån som inte tänker alls" sa Melissa Horn. Hon är så fin, bra och fantastisk.
puss