lördag 23 april 2011

nostalgisk kärlek




fredag 22 april 2011

jag älskar dig så..

tisdag 19 april 2011

love peace and understanding

Nu jävlar ska det hända grejer! Jag tänker inte gå runt och undra längre. Antingen är det eller så är det inte!
I want you so baaaad!
Min helg va så fin på alla sätt, och jag vill verkligen fortsätta ha så. nu handlar det inte längre om vad jag vill, som sagt antingen är det eller så är det inte!
Om det kommer upp jag vet inte.. då är det dags för att bestämma sig för nått och hålla sig till det.
Jag älskar dig!

måndag 18 april 2011

min helg

Nu är jag så sjukt trött, ska alldeles strax hoppa i bingen ;) Den här helgen har bjudit på det mesta. Vi började med mysdag och middag med AnnaMi, vi drog vidare till Bredäng och Ämmi där det nalkades fest! Det var trevligt och jag kände att jag inte orkade vara kvar så länge, pga att jag skulle jobba på lördagen.  Fick sova bredvid en finis.
Lördagen så jobbade jag och det var lika roligt som vanligt när man jobbar med sara. Drog sen efter det hem till finisen och mös med godis och cola och kollade på film men jag somnade ju såklart :) kul.tjej.90.
Vaknade imorse och va halvt död, och Mr.H försökte få med mig ut och springa..jag tänkte fyfan är han dum i huvudet? men nej det va han tydligen inte. Så jag, Madeleine Karlsson, va ute och sprang söndagen den 17/4-11. Jag varvade ganska ofta med att gå... hehö. Mr.H. sprang i förväg många gånger och när han vände sig om så såg jag hur han tänkte, "men för i helvete", även om han aldrig skulle säga så.. efter det har vi lagat sån hiiiimla god mat. soltorkad tomat och mozzarellafylld kycklingfilé inlindag i bacon med hemmagjord vitlökspotatismos. och jag åt stekta champissar till. Så fantastiskt gott var det alltså!
Imorgon ska jag åka hem, känns lite småtråkigt. menmen, jobbar resten av veckan typ.. ska iallfall hem till syster imorgon och färga hår ska bli mys!