fredag 7 januari 2011

det finaste jag vet

idag ska jag få pussa på världens finaste kille <3
för varje gång jag sover ensam utan min kärlek så tycker jag själv att jag förtjänar en klapp på axeln minst!
Johan har ju dock inga problem att sova utan mig men jag tycker det är jobbigt utan min stora sked. meeeeen det är ju inte så att jag inte klarar mig för det gör jag ju.
Sov bättre inatt än vad jag har gjort på evigheter känns det som. jag vaknade av att maja låg och sov bredvid mitt huvud, det va mysigt. Skulle ju kunna varit en extremt skäggig johan annars men det va maja.
Idag har jag sjukligt ont i magen, men jag antar att det har med spiralen att göra.
men efter alvedon och ipren så börjar jag kunna leva iallafall.
hoppas tågen går som dom ska idag för jag pallar ICKE att frysa!

peace sistaaaahs

torsdag 6 januari 2011

flen

jag är i flen.
endast för att träffa min mamma.
jag tycker inte det är roligt att vara i flen. hos mamma är det ju okej eftersom hon bor på landet, men att gå och handla på ica.. är som att gå tillbaka ett halvår minst i tiden.
tiden står still här.

måndag 3 januari 2011

en pappa

Idag har jag för andra gången förlorat min pappa. Jag har varit så nära, så många gånger att förlora honom. Han har varit så nära döden att det knappt fanns något liv i honom. Jag har knappt gråtit då döden nästan har hämtat honom. Jag har sorligt nog knappt brytt mig. Varför vet jag inte riktigt..men samtidigt så minns jag inte riktigt nångång då han har funnits där. okej jag kanske ljuger, jag minns på renlavsgången i krusboda då vi stod och sparkade fotboll till varandra då han hjälpte mig att börja spela fotboll, och såklart när jag gjorde musikalen Rent, då han faktiskt kom på två föreställningar och kollade. Om på studenten när jag sjöng "Moving On" när han grät.
I och med detta vill jag då säga att jag har levt i 20 år och tre månader. och det här är det jag minns.
idag sa han,
"madde, glöm bort mig byebye"

för mig finns han ändå inte. men klart man blir lite ledsen i ögat.