torsdag 20 maj 2010

scenisk träning.

Igår hade vi dubbellektion med Petra, vår scenisk träning lärare. Det var sista för iår, för mig eftersom jag drar till Turkey snart.
Vi gick igenom konserten i detalj, ut och ingångar, rörelsemönster, stageing.
Det var så himla kul och jag hade så mycket energi och kreativitet som bara sprudlade igår. helt fantastiskt.
Sen hade hon en utvärdering om mig och det var bara positivt :)

Just nu väntar jag på att molnen ska spricka och solen kommer fram så ska jag springa upp på ica för att där hämta Denice nycklar eftersom jag har acces(?) till hennes balkong :D wiiiiiiiiiiiiiiiho.

PUSS

måndag 17 maj 2010

maj

det är mycket nu.
mycket av allt.
lägenheten har mycket saker. jag slängde en av mina två soffor idag, den coola som också va fulast.
jag har mycket disk. som jag ska/måste ta tag i imorgon.
förra veckan gick jag i skolan två dagar, och så har jag jobbat resten förutom söndagen. det har varit långa jobbdagar också. imorgon ska jag jobba ett minipass 16-21.15, tillskillnad från mina gigantiska tider. okej, tillskillnad från andra är det väll inte så långa dagar. men att sitta i kassan en hel dag och vara trevlig är inte det roligaste i världen..
i skolan så är det mycket för att vi har konsert snart. vi kommer ha jobbat med den i 4 veckor. typ, mindre kanske inte mer. det är kul, men det är inte lätt när man har gigantiska jobbtider plus skola.
jag och cali ska spela på ett bröllop om 5 dagar, och innan ska jag jobba.. jag jobbar jämt men ändå är jag totalfattig jämt. fuck.
en av mina absolut bästa vänner åker till Frankrike imorgon och ska va kvar i en månad..sadface.

jag har möblerat om i sovrummet idag. sängen står åt andra sidan så att säga. får se om jag kan sova när det är så. har ju många erfarenheter av att ramla ur sängen. men jag har ju faktiskt ramlat ur sängen som den va innan också när den stog mot väggen, menmen, vi får hoppas att jag håller mig kvar på sängen.

turkiet snart, 13 dagar kvar. hihihi.
jag blir pirrig i hela kroppen och så JÄVLA förväntansfull. jag längtar så otroligt mycket. om 12 dagar är alltså konserten. och när jag har sjungit den sista låten så kan jag slappna av över att den här stressmånaden är över.

om 13 dagar ligger jag alltså med en paraplydrink eller fan, det kommer nog vara en EFES i solen. helt fantastiskt.

PUSS