måndag 21 februari 2011

wiho

35 läste min blogg igår, wiho poppis! eller? vilka är ni 30? :P ni kan väll kommentera med ett hej eller nått?
folk är väll nyfikna över vad som händer och mina tankar till allt jag känner och är förbannad över. för jag är ju förbannad över allting hela tiden!

men just nu är jag lite glad för att jag har tränat så hårt dom här dagarna och jag är redo att träna mer ochoftare, imorgon ska jag på pilates! heja mig!

motivation

1. Varför?




Varför engagera sig egentligen? Varför kämpa sig upp tidigt på morgnarna och varför sätta upp höga mål? Varför köra armhävningar, äta rätt, tänka positivt, göra det där lilla extra, varför bry sig?

Detta är egentligen rätt berättigade frågor. Svaret på dem kommer i fråga nummer två:

2. Varför inte?

Varför inte se hur bra du kan bli, hur höga mål ni kan nå, hur vältränad du kan vara och hur mycket du kan utvecklas? Varför inte skapa din egen framtid och våga utmana dig själv att bli ännu bättre, ge ännu mer. Varför inte?

Det här leder oss snabbt in på fråga nummer tre:
3. Varför inte Du?

Vem har sagt att Du inte kan? Varför inte Du den här gången? Det finns så många vittnesuppgifter på människor som lyckats med sämre förutsättningar. Du har styrkan, intelligensen, kontakterna, energin. Målmedvetenheten finns där, så varför inte Du?

Slutligen, låt mig få fråga dig följande:

4. Varför inte Nu?
Det här är den bästa av tider att vara vid liv. Det har aldrig varit bättre timing att satsa framåt och gå mot något ännu bättre. År 2011 ligger framför dig, du har allt inom dig som du behöver, så varför inte Nu? Nu är en bra tid. Det finns ingen anledning att vänta.

söndag 20 februari 2011

and i´m still hurting

torsdagens interpret lektion var bland det värsta och bästa jag har varit med om.
jag har aldrig haft så många känslor samtidigt. chock, ledsen, förstörd, arg, besviken, sårad. Jag hade allt på en och samma gång vilket resulterade i att jag bröt ihop och i och med så satt alla och grät.
Som ni förstår va det väldigt jobbigt att kunna slutföra låten så jag fick gå och sätta mig och lugna ner mig. Sen gick jag upp och skulle försöka igen då Mia "tvingar" mig att sjunga den mer i en cirkusversion och det lättade upp mina känslor lite. Sen frågade Mia om jag ville köra den som den skulle va, ifall jag skulle klara det, vilket jag bestämde mig för att göra. Jag hade redan bestämt mig under veckan att jag tametusan skulle köra den vilket fall som helst. Och jag klarade mig igenom det!
Nu är det bara nästa torsdags lunchkonsert som jag ska klara, jag måste be typ elli spela piano till låten så jag får öva den påriktigt.

Jag har iallafall under helgens gång, vaknat, hade ångest drog och tränade på gymmet sprang i nästan 25 minuter och styrketränade. Sen jobbade jag, och hade 14 missade samtal när jag slutade så jag ringde upp min syster som i panik hade ringt för att modersmjölkersättningen va slut så moster madde fick köpa erstättning och sen spenderade jag resten av min lördag hos min fina syster. Drog hem och skrev artist cv. Vaknade igen hade ångest, men jag struntade i det och drog till Tyresö hallen och kollade på basket och Tyresö vann såklart! Sen drog jag och shoppade två converse wiho!!!!!! ett par höga knallrosa och ett par låga svarta! score! Sen drog jag hem till syster och käkade mat, så sjukt gott. jag kallar dom för turkbiffar och bulgur med tomat&rödlöks sallad och yoghurt. MUMS! och myst med Milo.
Sen drog jag till gymmet och körde 1 timmes yoga och 1 timmes fuego som är dans med latinska rytmer! kul :)
nu ser jag framemot skolan! gonatt!