torsdag 7 januari 2010

imorgon kommer min älskade cali hit och förgyller min morgon! bäst ju.

Ska jobba imorgon i endast tre timmar, helt lagom.
Just nu vill jag bara till skolan, och vanliga rutiner.
Jag vill sjunga upp min HATA/ÄLSKA låt. Jag har valt en som jag älskar Aerosmith - Cryin. När jag kommer säga den så kommer folket bli chockade eftersom rock inte är min grej egentligen. Men Sorry girls, jag faktiskt att jag kommer skita i om det är en ballad, hårdrock eller R&B för jag ska se det som utmaningar, Allt som jag sjunger är en utmaning.

Sist vi valde låtar valde jag Mercy - Duffy, vilket jag blev supernöjd över att jag gjorde. Mia blev överraskad över att jag inte valde en ballad höhö.
Åh jag längtar efter Petra så vi får röra på oss lite och tolka. DP in my heart. Nu kommer vi inte träffa honom fören våran nästa konsert, och när det blir har jag ingen som helst aning om.


Aajuste har fest i helgen. Kommer bli awesome tror jag. Är just nu mest trött och borta i huvudet. men på lördag är jag taggad till tusen.

längtar av många anledningar till lördag!

DP in my heart moahha

Okej, hallå!

kanske ska återuppta skrivandet!? Det är väll egentligen inte någon som har tjatat om att få läsa om mitt patetiska liv. För det går ju inte direkt bra nu, och varför skulle någon vilja läsa om det? Men jag tänker nog ändå skriva om mitt patetiska..

Jag vet inte riktigt vart jag ska börja, men mitt liv ser ut så att jag är en tjej på 19 år som heter Madeleine Karlsson.

Ska nu starta min andra termin på kulturamas vuxenutbildning sång-linjen med inriktning Jazz, Rock och soul deltid. Trivs som fisken i vattnet och har de bästa klassisarna man kan tänka sig. Varje person i klassen är verkligen one of a kind. Dock så är vi endast 6 stycken. Jag har hittat en av mina absolut bästa vänner i den här klassen. Och hon bara råkar bo i Tyresö, där jag bor på halvtid :) Känner att jag har utvecklats massor och jag kommer nästan garanterat gå ett till år på kulturama. Vilket då gör att jag flyttar, blir troligtvis Haninge.

Jag jobbar på Ica kvantum i Flen. Sitter i kassan, det är väll typ det jag gör. Får göra lite småsaker på alla andra delar av ica, dock inte delikatessen och frukten. Fast alltså ica, vem orkar bry sig? ett bra jobb med bra cash. De flesta arbetskamraterna är helt okej, medans andra är skit och andra är bäst. Tyvärr så är det så att dom som tror att dom är bland dom bästa i mina ögon faktiskt inte är det. Times have changed. Snart är jag både på gott och ont borta därifrån. personalfest snart! wiho!

En stor förändring i mitt liv är att mina päron har skiljt sig. Plötsigt en dag ville min pappa skiljas. han ljög och gick bakom ryggen på oss alla. Han skulle flytta till en husvagn och allt han höll på att göra. Men det slutade med att han flyttade in till en tjej som sedan visades vara hans flickvän. Han hade alltså träffat den här bruden ett tag. tycker det är vidrigt och kommer aldrig att acceptera detta beteénde. Jag såg min chans och utnyttjade situationen genom att säga till honom att jag behövde saker. Gjorde dock bara så en gång, när det gällde en mikrofonsladd. haha. A girl gotta do what a girl gotta do. Nu väntar vi på att huset ska va tomt så att dom får ut lite cash typ. Sorligt men sant.
Mamma mår skit. och jag försöker finnas där men går sådär. Jag gör ju så gott jag kan. Klart hon får må dåligt nu, men snart är det dags för att shape up'a sig lite :)

Jag orkar detta pga av mina närmsta vänner,
Linn, Cali, Maddis, Lina, Chrille <3